Deníček uživatele Peťule..

02.11.2014

ahojte,
holky prodám kupu baněk - zlatý a červený, v celkovém počtu 206ks, některý jsou plastový, některý skleněný... mám tam k tomu 10x dvoumetrový červený řetěz, takovej ten "chlupatej", pak spoustu mašlí na stromeček.. prodám to jako komplet za 800,-
kdyžtak se ozvěte, třeba si někdo chcete udělat změnu a ustrojit stromek do klasiky - zlatočervena :)

vánoční ozdoby
vánoční ozdoby
vánoční ozdoby
vánoční ozdoby
30.08.2014

Ahoj,
je tomu už docela dlouho, co jsem se tu ptala na detaily ohledně dortu, co a jak... no a pak se dílo podařilo a já zapomněla, že jsem ho chtěla ukázat světu :///:
Moje poctivá práce z lásky pro mojí prvorozenou :h:

dort pro dcerku ke 2. narozeninám
19.05.2014

holky co občas nosíte svoje ratolesti v šátku/ergo, stalo se vám někdy, že jste dostaly studenou sprchu od náhodných kolemjdoucích, většinou teda starší generace, jak strašně dítěti ubližujete? Jak jste na to reagovaly? Potkala jsem teď chvilku po sobě dvě děsně chytrý babky a jsem vytočená do vrtule..

jednou jsem vezla dítko v šátku městskou hromadnou dopravou. O dvě sedadla vedle se bavily dvě babky, ne že by mluvily se mnou, prostě jen mluvily o mně, takovým tím stylem tváříme se, že nechceme, aby nás ta divná ženská poslouchala, ale schválně to říkáme tak nahlas, aby to slyšela a uvědomila si, že je divná. Řekla jsem jim, že si příště klidně vezmu kočárek, když mi ho pomůžou vynést do autobusu, tím jejich konverzace skončila :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no s tím palcem ale bacha, kámoška má ročního kluka, děsně se jí líbilo, že si jako miminko cucá palec a zvlášť když odmítal dudáka, byla ráda aspoň za nějakýho uklidňováka, čemuž se není co divit, žejo.... no kluk má nehtový lůžko už placatý a palec vyloženě takovej bambulovatej, ten druhej, co si nedumlá, má normální... ale jasně - je to každýho věc a ostatním je do toho houby :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mě spíš vadí takové názory, co spíš bublají mezi lidmi, na diskusích a prostě to jde cítit: totiž že ta co nosí je FREE amazonka, hipízačka a kdoví co ještě. Já se rozhodně nepovažuju za nějakou free volnomyšlenkářku z hašiš doupěte, jsem zcela normální neamazonka, která si prostě drží dítě u sebe, protože si chci užít tu blízkost i proto, že je to praktické... není to vůbec o stylu, že bych vyjadřovala nějaký svůj styl a dávala ho takto najevo, případně jak si lidé s tímto názorem myslí, cpala jim ho. Nošením nevyjadřuju žádnej "image" ani styl, je to spíš intimní věc.

14.05.2014

hlásím změnu profilovky :)
a taky ukázka, jak doma fungujeme :)

nová profilovka

Krásná fotka... Jen by mě zajímalo, jak maličkou zavážeš takhle na záda :? Nešátkuju, tak jen pro zajímavost.

In reply to by Zuzi K.

díky :)
no, chce to trochu grif, ale zvládnout se to dá :) nepopírám, že jsem zezačátku vázala na posteli a v sedě, kdyby mi náhodou nedej bože poskočila a skulila se mi ze zad, ale postupem času člověk získá jistotu a ví kde jak jistit a zároveň vázat :)

04.03.2014

Jasmínečko moje milovaná, už ti táhne na třetí týden :O Ještě nedávno sis dělala místo v bříšku, až jsi mi vykopla žebro a dneska si hezky chrupkáš v hacce a člověk nad tebou pořád nevěřícně kroutí hlavou, jak je to všechno vůbec možný :h: :h: :h:

Jasmínka 14dní - poradna
Jasmínka 14dní - poradna
Jasmínka 14dní - poradna
Jasmínka 14dní - poradna

Utíká to neskutečně... :00: Bála jsem se vyvolání, jak čert kříže a zítra už budem doma týden z porodnice. Až postahuji fotky, taky něco přidám... Ale vy holky jste nádherný :h: !!! Jak ta malinká, tak i ta větší!!! No štěstíčka. Taky si připadáš, tak neskutečně šťastná :h: :h: :h: ? Já jsem daleko víc v klidu než s první, přijde mi, že všechno běží, jak na drátkách... Ale mám tutéž výhodu co ty. Julinka je oproti Natálce zatím strašně hodné miminko (ťuky, ťuk). A taky by mi teda sežrala... ;) Už z porodnice jsme šli těžší, než jsme se narodili. Tak užívej vašeho štěstí, vašich štěstíček!!!!

24.02.2014

Holky,
on už je to týden, co se nám narodila druhá princezna, to je strašný, jak to letí :( :r:
Pomalu si na sebe všichni čtyři zvykáme, ale starší ségra je prostě boží :h: malou pusinkuje, asistuje při přebalování, jakmile Mínuška kníkne, hned je u ní a hladí ji nebo dává dudlík :h:

Jasmínka 1 týden a můj porod
Jasmínka 1 týden a můj porod

Gratuluju a přeju hodně štěstí.Pokud se nepletu, tak jsi to byla ty kdo řešitl, že by si vzal starší dceru k porodu, že?No nakonec se to vyřešilo samo :)

18.02.2014

Holky, malá má nad pravým očičkem takovou fialovou skvrnku, nic velikýho..... ve zprávě jsem se dočetla, že je to hemangiom a dneska mi pediatrička říkala, že je to tak a že se vstřebá.. sice ne hned, až kolem roku (průměr), ale že cajk... no máte s tím některá zkušenost?? není to vystouplý, je to jen flíček, doktorka mi neřekla, že s tím máme někam jít, ale internet je pln informací a já trnu!

hemangiom - zkušenosti

Vyhledove dojdi na kozni a ocni. Mela by se udelat magneticka resonance jestli to je jen ve vicku a nezasahuje to nejak vice do ocnice

holky díky za uklidnění :) :h: mě vůbec nejde o to, jak to vypadá, pro mě je to nejkrásnější miminko na světě, ale mám obavy, aby kvůli tomu neměla nějaký trable :( tak snad to neporoste a brzo zmizí :dance:

Dcera to má taky na víčku očička, teď je jí 5 měsíců a pomalu ale jistě to mizí, tak buď bez obav...

Náš malej ho měl od narození na pytlíčku :s: Teď je mu rok a kousek a už skoro není vidět. Měl to i vystouplé a krásně to mizí.

16.02.2014

Představuju vám naši Jasmínku :h:
Narozena dnes ve 4:16hod s váhou 3190g a 48cm.. Jsme obě v pořádku a hlavně doma!! :h: :h: :h:
Porod byl bleskovej, ale za to docela masakr :///: no, víc napíšu třeba později :a:

Jasmínka
Jasmínka

holky díky všem :k:
teď ještě moc času pro sebe netrhnu, tak sem moc nechodím, ale to se časem zlepší :dance: Jasmí už začíná mít trochu režim, tak se na vás budu chodit dívat častěji :///: :a:

Ahoj, gratuluju ke krásné holčičce s něžným jménem :-). Můžu se zeptat, jak se pak takovéhle miminko kontroluje, když jste takhle brzy doma? To musíte někam docházet nebo se hned nahlásíš k vašemu pediatrovi a ty kontroly dělá on? Tak ať jste obě krásně zdravé a máte se takhle všichni pohromadě doma fajn :a:

In reply to by Rokl

Ahoj,
před porodem si musíš najít pediatra, kterej převezme dítě hned po porodu do péče a přijde ho do 24h zkontrolovat.. u nás ta kontrola proběhla tak, že doktorka přišla, jukla na pupík, jestli malá žloutne, jak je na tom s teplotou (měla jsem streptokoka a ATB nestihly zabrat, tak kdyby vylítla teplota, nasadí patřičný léky) a jestli jsem se už rozkojila a zase odešla :) třetí den po porodu si nás pozvala do ordinace na odběr krve z patičky na screening a následně nás pozvala na 14ti denní prohlídku :one: jinak nic speciálního :) matriku vyřešila porodnice, pojišťovnu nahlásíme teď v pátek.......
tak děkujeme :a:

13.02.2014

Holky, já dneska asi padnu :€z€:

tak jsme nakonec jeli do porodky, kdyby se něco dělo, tak ať to víme zavčasu a manžel nikam po práci nejede.... no ještě cestou tam mě ztuhlo břicho 5x za 20min, jen jsem ale sedla na pásy, za celou dobu mi vyskočila jen jediná kontrakce... chápete to???!!! Dr. mě vyšetřila a dle toho, jak to bylo nepříjemný, usuzuju, že se mě snažila trochu "prošťouchnout", ale naznala, že tohle na příjem není, ať valíme domů, že to může trvat i několik hodin... takže já teď vlastně nevim, na čem jsem - domů mě poslala, že nerodím, ale za několik hodin se to může rozjet... kouzelný :? manžela jsem vyslala na to jejich školení a uvidíme, co bude.. nejspíš nic :? jo, jen tak mezi náma - jen jsme dojeli domů, zas mě to bere do zad, ale takovým způsobem, že já se sotva ohnu :O břicho tuhne jen občas a mám takovej stálej tlak na spodek, jako kdybych se potřebovala vy....... :///: aj bych to uvítala, jenže se bojím zatlačit :s: no takže tak.. NĚCO se děje, ale vlastně se neděje vůbec NIC :00:
tak se držte holky, za chvíli to bude za náma, snad teda co nejdřív :dance:

In reply to by Peťule..

Přesně takhle jsem to měla včera jen jsem nejela do porodnice, popocházela jsem tady,kolíbala jsem se ze strany na stranu jak kačena,píchalo mě v čípku až mi vždycky vyhrkli slzy a stejně NIC

Je blbý že to takhle napíšu ale jsem ráda že nejsem sama,já včera byla rozhodnutá že ještě hodinu a pak jedeme a co? Samozřejmě NIC :?

10.02.2014

Ahoj :a:
tak jen ve stručnosti info z dnešní poradny pro holky únorový - mám +13kg :00:
na KTG dva kopce ke stovce, ale pro mě to bylo naprosto běžný tvrdnutí, který nijak zvlášť nevnímám :///: :dance:

poradna 38tt

Držím :one: , ať je brzy princezna na světě :).Podle toho, co jsi psala, to bude jistě brzy ;) ... Dnes jsme se dozvěděli už na 100% pohlaví...A jak jsem předpokládala, je to chlapeček ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka