Deníček uživatele Petronila

11.03.2009

Dneska jsem byla na screnningu chtěla jsem s zeptat jestli nevíte jaké mají být správné hodnoty krve PAPP-A a FbetahCG nemůžu to nikde najít děkuji mockrát jen by mě to zajímalo musím s

ahoj,
tak já měla PAPP-A 1,75 mIU/ml=1,31 MoM,
FShCG 31,00 ng/ml =0,46 MoM
Oni k tomu ale ještě přidávají hodnotu NT(šíjové projasnění)
to jsem měla NT 0,90 mm=0,51 MoM
Taky se zadává tvůj věk a BMI a velikost mimi(CRL a BPD)
To všechno počítač schroustá a vyjede mu výsledek screeningu :) jak snadné viď?Každá těhule bude mít asi ty jednotlivé výsledky trošku odlišné,takže tam se toho moc nepozná.Mě vyšel podle těchhle hodnot screening negativní riziko T21(down syndrom) 1/38350.

Ahojky :\x: ...gratulujiii, že je všechno v pořádku. Ohledně těch hodnot tT neporadím, ale určitě se najde někdo, kdo Ti to vysvětlí :) .... tak papa :qu: :qu:

23.02.2009

Ahojky holky copak jste dneska měly dobrýho na oběd??Já jsem teďka spořádala snad celej kastról zelí bylo to vynikající mnam :hu: :a\|:

Ahoj, tak to já jsem snědla na oběd jen polévku a ikdyž mám hlad nemůžu se na jídlo ani podívat... :( Včera jsem chuť měla ale dneska to nějak nejde. Když si ale vzpomenu, že jaká je příčina, hned je mi líp! :) Co bych pro naše mimi nevydržela! (naštěstí to jsou moje jediný příznaky těhotenství)

Ahoj, :a: tak já dnes měla rýžový nákyp. :a\|: :a\|: Prostě jsem mněla chuť na sladké k obědu. :one: No to zelíčko bych si taky dala. ;) Na příští víkend mám v plánu kachnu-stehna+knedlík+zelíčko. :a\|: :a\|: Už aby to bylo :\x: :qu:

My jsme měli uzený špenát,knedlik a špenát...poslední dobou ho máme 2x týdně :s: :a\|: nemůžu si pomoc,ale moc mi chutná..A ted mě honí mlsná,dala bych si něco sladkýho :hu:

Tak já neměla nic... je mi šoufl, nechci jíst, ale přitom cítím, že mám hlad... divný stav. Doma ale určitě něco sež... spapám :)

Já jsem měla na oběd palačinky. Obědy si v práci objednáváme týden dopředu a pak se nestačím divit co jsem si objednala.

11.02.2009

Ahojky holky všechny vástady moc zravím a hlásím se do vašich řad :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky