Deníček uživatele Jajda007

22.01.2016

Dlouho jsem přemýšlela zda sepsat svůj poslední třetí porod, ale mám tu už dva předešlé a to nejhorší je skoro zapomenuto, tak proč ne.

ahoj,moc gratuluji k chlapečkovi :one: :one:  jaké jméno jste nakonec vybrali?Jinak malej míry krásné,je šikulka,že to takhle hezky zvládl :h:  Hellp syndrom je pěkná mrcha,kamarádka skončila takhle dost podobně,jen těch transfůzí měla o dost víc,byla  ráda,že se z toho vůbec vyhrabala :( malého rodila ve 28. týdnu,takže pak měla ještě nervy s malým,který nebyl úplně OK :( ale nakonec to všechno oba zvládli a dnes jsou zdraví a spokojení :€s€: tak držím palce,ať už je vše ok :one: :one: 

In reply to by lucininenka

Já zapomněla na jméno :-) Jmenuje se Kryštof :-) Jak mě píchali epidurál a žíly na císař, tak manželovi to bylo úplně jedno a vyhrál tedy můj návrh :€s€: No tak to měla kamarádka ještě horší :-( My jsme rodili přesně v 36+0, takže dle doktora už to bylo OK *smile* 

Tak hlavně,že je malý v pořádku a ty už se taky uzdravuješ :-) přeji hodně zdravíčka tobě i malému a ať vám dělá jen samou radost :-) a jak se malý teda jmenuje?

08.07.2015

Tak naše třetí miminko dopadlo na prvním screeningu na výrobnou!!!! Dneska jsme přesně 12+2, dle UTZ 12+4, takže termín porodu posunuly na 16.1.2016. Miminko měří závratných 6cm :s: :s: :s: Klasika moc nespolupracovalo, takže jsem se musela jít procházet, ale nakonec jsme vše zkoukli, nosní kůstka přítomna a riziko máme 1:50.000, takže taky super!

Naše třetí miminko ve 13tt
09.06.2015

Tak včera jsme úspěšně dokončili osmý týden s naší malou fazolí :///: U doktora proběhlo vše v pořádku, srdíčko krásně bilo, podle ms jsme byli 8+0 a dle utz 7+4, ale toho bych se nebála, co znám u svých dětí tak vše dožene a nakonec budeme trhat tabulky :s: Takže mimču se u mě zatím daří krásně a já už bych si asi měla fakt uvědomit, že jsem jako fakt těhotná a že to třetí mimčo prostě asi bude

25.05.2015

Tak po dlouhé době jsem opět tu a to jsem s tím vážně nepočítala }:) Doma máme dva malé rarášky, Vikču téměř šestiletou a Adámka, co oslavil před pár dny 4 roky a jak to vypadá, pokud půjde vše jak má, nahlásilo se další miminko i když v plánu tedy nebylo :s: První šok z pozitivního těhotenského testu má už dva týdny za sebou a že to byl šok tedy pořádný a co teprve potom pro manžílka :c: Ale ja

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji ;) No popravdě si myslím, že se mnou potom zametou, no ale uvidíme ;)

Gratuluji! Dokonale se vžívám do tvé role, protože to samé jsme letos v lednu řešili my s manželem. Ten asi 14 dní kolem mě jen s kroutící hlavou procházel a mluvit začal až třetí týden. Chtěla jsem začít rozprodávat výbavičku, pracovat a ejhle.. Máme prosincové děti 5 a dva roky, kluk a holka, takže tu bude také veselo. Těhotenství mám zatím bezproblémové, 3x ťuk.. a jsem ve 24tt. Zatím proplouvám, aniž bych víc pocitovala ten "jiný" stav.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Zuzi čau, ty jo já tu koukám, co je to za Zuzika a ťeď mi to docvaklo!!!! :///: Taky Ti gratuluji ;)

19.06.2014

Holky máte některá zkušenosti s fimozou u svých kluků?

Ahoj, my jsme toto resili kdyz mel ondra necele 2 roky. Svagr je urolog. Ondra mel hodne cerveneho pindika a vubec mu neslo s predkozkou hnout. Svagr se na nej mrknul a pozval si nas do ordinace. Tam mu namazal pindu mastickou a pretahl. Ondra to ani nevedel jak to bylo rychle. Potom pri curani ho to palilo a tak cural do vody. 3x denne jsem mu pindu ve vode pretahovala a pote na suchu mazala. Druhy den uz cural normalne do nocnicku. Za 3 dny byl plne fit. Jeste mesic jsme denne pretahovali. Pak uz obden. Jsem rada ze jsme tento problem vyresili takto brzo.

My jsme teda dostali instrukce začít od narození maličko naznačovat,v roce a půl už mu to šlo krásně.Teď jsou mu 3 a doktorka je spokojená.Takže co doktor tak jiný názor.Já kdybych zase měla klučíka začnu přetahovat od narození.

Nám teda na nefrologii doktorka řekla, že už máme začit pomalu přetahovat v 8 měsících a jde nám to krásně bez probůémů, kdybych viděla, že tam ďourka zarůstá, tak to řeším asi o vteřinu dřív ;) Někde říkají, že se má přetahovat od narození, někde že od roka, je to různý, naše doktorka vždycky zkouší a prošahává kuličky ;)

no nevím,začít přetahovat ve třech letech se mi zdá dost pozdě :( to ta doktorka nezjistila dříve,že má až takovou fimozu??To je teda dost nepěkné,ta mastička kortikoidní a měla by to roztáhnout,musíte přetahovat i stou mastičkou,nejlépe pěkně vycachtat ve vaně a pak s tou změklou předkožkou zkusit pomalu hýbat,roztahovat.Určitě denně minimálně... Ale nervat násilím,ať tam neuděláš jizvy,ono to půjde pomaličku,ale mělo by se to postupně uvolňovat... nicméně si myslím,že návštěva urologie vás nemine :( kamarádce ta mastička pomohla,ale jen na chvíli,pk se mu to zase stáhlo-mazali kolem roka,protože tam míval záněty-a pak museli na částečnou obřízku,kterou mu teda dělali asi v roce a půl (on šel ještě na stáhnutí varlete,takže to udělali najednou),jinak se čeká déle.

In reply to by lucininenka

Přetahovat od 3 let rozhodně není pozdě! My chodili prve k jedné dětské a ta taky že na přetahování je čas, teď chodíme k druhé - protože jsme se přestěhovali a ta má názor stejnej. No zatím si toho nikdo nevšiml, protože to nebylo vidět a hlavně žádné problémy neměl, ani s čůráním, ani že by se mi dělali bubliny při čůrání apod. doktorka říkala, že ho to mohlo začít trápit až teď, jak roste, tak se místo aby se to otevíralo se mu to uzavírá, takže tak. Samozřejmě,teď už to řešíme, zkoušíme mazat a uvidíme,, achjo, zlaté pipky!!! ;)

01.10.2013

Mám syna, který má 2 roky a 5 měsíců a zatím vůbec, ale vůbec nemluví :( Doteď jsem se z toho moc nehroutila a neřešila to, protože moje starší dcera začla mluvit přesně v 2,5 roku, ale je pravda, že od dvou let spojovala alespoň jednoduchá miminská souvětí jako máma hají atd. ale syn?

Ahoj Jani, já bych vyčkala. Od švagrové syn nemluvit pořádně ani ve školce a pak se to ve škole upravilo a teď nezavře pusu. Neboj pak si budete přát, aby chvíli mlčel. To u Adélky jsme taky řešili, že nechodí a nemluví a teď jsme rádi když zavře pusu. Drž se ahoj Věrka

Taky jednoho takového doma mám :s: a neboj, ono to příjde. Teď mu bude 2roky a 8měsíců a tak možná poslední měsíc, začíná opakovat. Teprv od minulého týdne, začal říkat mamíííí, tatííí, jinak jsem byla taky mamá a nebo tatůůů :s: . Prostě to příjde až bude chtít.

In reply to by skleroza

u dcery to taky přišlo přesně kolem toho 2,5 roku a během jednoho měsíce se rozmluvila ve větách a je pravda, že teď tu pusu nezastaví, až kolikrát už mám z ní pěkně nafouklou hlavu, hlavně, co se odmlouvání týče :00: ale myslím, že syn začne taky později, já tedy doufám, že začne!!! jsem si myslela, že by na vánoce už mohl mluvit, no uvidíme, zatím to nevypadá moc nadějně

30.05.2012

Moje milá Viktorko, dneska večer v 17.25 to budou přesně tři roky, co jsi se vyloupla na tento svět a z obyčejných dvou mladých lidí jsi udělala ty nejšťastnější rodiče na světě :h: Koukám na tebe a

Jani,Vikrorce přejeme všechno nejlepší k 3 ročku,hlavně štestí a zdraví.Je moc krasna holčička.Mějte se hezky :a:

Jani, je moc a moc krásná :h: , taková něžňoučká holčička. I když někdy zlobí, háže sebou po chodníku a tak, stejnak to s ní musí být úžasne! Přejeme krasne narozeniny!!!

21.05.2012

Můj milovanej Adámku, 13.5.

Adámku náš nejmilovanější, nejšikovnější a nejhodnější udělal jsi za ten rok takové velké pokroky a ještě Tě plno nových věcí a objevů čeká v dalším roce :-) krásné narozeniny!!!!!!!!

Adámku vše nejkrásnější k narozeninám ještě jednou a ten nejúžasnější druhý rok života přeje teta Jája a Péťa! :k: :€s€:
Maminka je šikulka.. :one:

16.04.2012

Miláčku v pátek 13.

Ahoj, čas utíká šíleně. To já už chodím do práce a Adélka měla 3,5 roku. Na dětech je ten čas vidět nejvíc. Malej je šikulka. Ahoj Věrka

In reply to by Věrka80

Very já nechci dávat Viktorku do školky, kvůli nemocem, kor když jsem doma ještě s malým, byli by na hromádce pořád oba, takže bych byla ráda kdyby ji pak vzali další rok, ve čtyřech letech, na zápis půjdeme, někde jsem slyšela, že když se jeden rok hlásí a nevemou tak druhej rok by jsme prý teoreticky mohli mít vyšší šanci, tak za to nic nedám :///:

Můžu brečet za měsíc s váma? :r: :dance:
Adošku náš milý, ty jsi prostě borec!! A mimochodem, budeš pěkně držkatej, když tak pozoruju tu tvou mámu :-)

19.03.2012

Holky moje Viktorka (za 2 měsíce bude mít 3 roky) už přesně od dvou let chodí čůrat na záchod - bez nehod, naučla se to hned, prostě jsem jí vzala plíny a druhej den si už říkala ;) jenže bobku se zal

tak holky koho by to zajímalo jak jsme dopadli:
cca před 3 týdny jsem jí vzala plínu na odpolední spaní (od té doby je suchá(když ji plínu dám, tak si tam cvrkla)) a cca před 10 dny jsem jí vzala plínu na spaní, první noc byla nehoda ještě večer, pak jsem ji převlíkla a do rána suchá, za tu dobu se počůrala asi jen 2x a to si spíš jen cvrkla, ale teda je pravda, že ji chodím budit, spát jde kolem osmé, v jedenáct než jdu spát ji dám vyůčůrat, pak kolem páté když vstává chlap do práce a potom se vyčůrá až sama kolem sedmé - půl osmé jak vstává a je suchá. Jo a od té doby co nemá plínu na noc dělá bobek do nočníku nebo do záchodu :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: Jednou tu první noc se pokadila, dostala nadaný a osprchovala jsem jí a druhej den si už nejistě řekla a udělala svůj první historickej boban do ničníku a od té doby kadí každej den, jen si řekne a jdeme, bez pláče, bez bolesti, bez křiku a bez slz, nechápačka, jsem z toho naprosto nadšená :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Takže z toho plyne ponaučení že ta naše krasavice jedině po zlém, kdybych jí ty plíny nevzala, tak bobek a čůrání jde stále do nich :metal: :metal: :metal: a pak že to nepůjde, tak holky co s tím máte ještě problém zkuste to jako u nás :a:

In reply to by Jajda007

:one: a i my se přidáváme. malá je přes den bez pleny ze dne na den. nalákala jsem jí do vany, takže chodíme čůrat tam, ale už se vyčůrala i na nočník i venku jsme bez pleny. Dnes udělala na 4x bobík do nočníku po 4 dnech. Na noc zatím máme, ale to časem doladíme. Ufffff a to jsem to viděla beznadějně :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky