Deníček uživatele Iwule

05.06.2014

Zdravím maminky, už se nám to krátí :) Byla jsem včera na kontrole ve 33+2 tt - miminko má 2,2 kg, vše v naprostém pořádku. A tak by mě zajímalo, jak jste na tom vy ? já se na porod zatím zřejmě nechystám :) i když je čípek měkký, stále má min. 3 cm. budu si muset počkat a tak měsíc před porodem se to rozlousne, jestli budu rodit normálně, nebo císařem.

Těhulky, jak se Vám daří ? Já jsem se s tímto u prvního těhu nesetkala... ale máte taky "rozvolněnou" pánev a kyčle ? já cítím každý pohyb a hlavně v noci, když se otáčím nebo si chci sednout, tak katastrofa :) dalo by se to vydržet, kdyby to nebylo čím dál tím horší.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ajéje, tak koukám, že nejsem sama. tím, že mám jeden porod za sebou a nic takového, tak teď mě to překvapuje, že až tak :s:
Kamarádka měla termín 12.7.a v neděli ji vyvolávali porod kvůli bolestem spodku a zad.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zítra máš svůj velký den, tak tobě i Kajíkovi moc držim palce,ať jste oba v pořádku a zvládnete to. Až budeš moct, určitě nám dej vědět a fotečka by taky nebyla marná :)
V koutku duše ti závidim,že už ho budeš mít u sebe :h:
Tskže tfuj tfuj tfuj a :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one:

In reply to by nevimnic

Ahoj
Já jsem dnes 37+0 a jestli jsem to pochopila, tak CS mám 6 (z pondělní kontroly).
Malej se mi teď začal tlačit na čípek, občas už to docela bolí. V noci se převaluju, už se tolik nevyspím. Termín mám až 17.7., ale pořád doufám, že se mu bude chtít ven dřív :s:
Jinak já lenoru překonala...jsem teď aktivnější, než kdy dřív. Syna mám na týden pryč, manžel je pracovně v DE, tak uklízím, přerovnávám...
Přeji všem rychlé a bezbolestné porody a zdravá krásná miminka :/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky