Deníček uživatele FialovaTerka

05.06.2009

Tak vám jdu napsat svůj porod a čím to celé začalo. Strašně moc jsem se těšila až ten den s velkým D nastane, TP jsem měla 13.4.09 na velikonoční pondělí.

Můj porod a jak to všechno začalo

tak to je teda maras,nekteri sou hovada a te sestre si to dala dobre,hlavne ze si to zvladla a karolinka aji ty si v poradku
ale i presto ti zavidim ze si mela normalni porod,ja budu mit bohuzel cisar :a: :a: :a: :a:

Ahoj, nás to čeká koncem srpna, takže jsem zvědavá...no každopádně už ten dr. musel být nepříjemný..a dobře jsi udělala, že jsi sestru poslala někam. Já chci taky manžela u sebe, právě aby na mne nebyly sestry hnusné..by si to mohly zkusit. Manža je vysoký 2m a když zařve, tak to stojí za to, takže si myslím, že si sestry rozmyslí na mne nějak řvát.No uvidíme..každopádně v pondělí jedem na prohlídku porodnice, tak jsme zvědaví. Hodně štěstíčka tobě i miminku a celé rodině.

tak to je celkem mazec... :r: Já snad rodit už ani nechci, kdyby to šlo, klidně bych si císařák zaplatila. Já jsem histerka, já bych to na Tvém místě nevydržela takhle v klidu, bych jim zbořila nemocnici. A bez epidurálky ani omylem ne... Jsi fakt statečná!!! Smím se zeptat, Tys rodila v Hradci...? Ptám se proto, že tam nejspíš budu rodit, ale co čtu tak se mi tam chce čím dál míň, a asi nakonec zvolím Jičín. Sice za mnou manžel nebude moct denně jezdit, má práci v HK, ale prý je to tam děsné... :spid:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nepřestávej se těšit :-) mě taky každej říkal jak je to hrozný a já se na to těšila jako malá holka, protože jsem jim nevěřila a řekla jsem že to zvládnu i bez epiduralu. Sice jsem ho potom chtěla ale už jsem měla smůlu :-)

04.06.2009

miláček je z ní úplně nadšený :-) jen ji moc rozmazluje chováním a pak když je v práci, musím houpat a chodit a zase houpat :-)

Naše malé štěstíčko :-)
Naše malé štěstíčko :-)
Naše malé štěstíčko :-)
Naše malé štěstíčko :-)
Naše malé štěstíčko :-)

u nás taky rozmazlujem, učíme všechno, co má umět správné dítě - spání na rodičovské posteli, houpání na rukou, v kočáře se nestojí ale vozí, dudlík vždy a všude :qu: .
Moc krásná kočička :one: :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka