Přidat komentář

ahoj, já mám tuhle http://www.detskydum.cz/detail/cam-daily-plus-182501/ - přímo tu první, nejlevnější. pořizovala jsem si jí hlavně proto, že máme patrový dům, tak abychom měli "náhradní" postýlku v obýváku. přebalovací pult jsem uvítala. první dítko v ní sice moc ležet nechtělo, ale časem nám posloužila i jako ohrádka, místo pro hračky a přebalovala jsem na ní snad rok. druhé dítko už v ní spalo častěji, zato přebalovat se tam dcerka nechala cca 3 měsíce, pak se začala otáčet a nebylo to bezpečný :s: (ona je celkem šídlo).
momentálně už jí máme sbalenou a bude sloužit už asi jenom účelům, které má v názvu - na cestování. .... no možná jí dám ještě na čas do ložnice na odpolední spaní, ale to uvidíme. jinak se mi tahle postýlka zdá na občasné cestovní přespání až zbytečně drahá
jinak skládá a rozkládá se dobře - jen to chtělo najít fígl. taky se všechno (přebalovák, vložné lůžko, postýlka) dá krásně sbalit to dakového cestovního obalu. další věc, kteoru bych u postýlky vyžadovala je odevírací bok, aby si dítko mohlo vylézt a nalézt samo. dvě kolečka na jedné straně jsou dobrý při manipulaci. stabilní je, synek v ní ve dvou letech blbnul a postýlka neměla problém.

být tebou asi bych si ujasnila, jak často jí budeš používat a podle toho bych vybírala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky