Přidat komentář

In reply to by Michaela

Míšo já nevím,v tomhle zkušenosti nemám..můžu jenom napsat,že já bych to nedělala..budit dítě v noci proto,aby se šlo vyčůrat? :? to mi přijde docela na bednu.. podle mě musí děti samy dozrát do toho,aby to celou noc vydržely (nebo si v noci zavolaly na záchod)a ráno měly plínu suchou..ne to "trénovat"...
Já jsem sundala plínu když jí měl asi měsíc ráno suchou..u nás se Adam jde před koupáním vyčůrat,okoupe se,obleče do pyžámka,vypije si mlíčko,jde si vyčistit zoubky a jde spát..čůrá až ráno..nikdy v noci nevolalnikdy se nepočůral..kdyby zavolal,vyčůrat ho dám,ale budit ho by mě nikdy nenapadlo :n:
pokud si myslíš,že to s Pavlínkou bylo tak,že se vyčůrala a pak ji docvaklo že vlastně mohla jít na nočník,tak to můžeš zkusit jednu noc...dát jí tu nepromokavou podložku a nechat ji bez pleny,pokud se ale v noci ze spaní počůrá,tak podle mě ještě nemá cenu to hrotit..vždyt ještě má čas...já se sama divím,že Adamovi to docvaklo tak rychle a samo..ale pokud by ne,řešila bych to až před 3 rokem,zatím ne..tak to když tak zkus a uvidíš :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka