Přidat komentář

Děkuju moc holky, no já jsem to psala právě až dneska včera jsem pořád bulela a teď když jsem si četla ty komentáře, tak zase bulím. Ach jo.
Nejhorší je, že jsem se jí zeptala "tak nevykašlem se na to?" a znáte to, čekáte odpověď, kterou v koutku duše prostě chcete slyšet vy "néé to je jen taková banalita" a ona prostě řekla "no bohužel je mi líto, jsem nucena ukončit léčbu" no já myslela že mě omejou, ale před ní jsem se snažila hrát na hrdinku, tak u ní jsem nebulela a jen co jsem zavřela dveře, už se to rozjelo.
Jinak vám odpovídat tak nějak postupně.
Zaplatila jsem za všechny ty injekce atd jen za ten poslední týden 1700 za tu tašku. Ale píchám si to zbytečně, no řekla ať to dopíchám do pátku (po 150 to je max.) a přijdu na ultrazvuk, tam mi řekne víc co a jak. takže v pátek budu chytřejší.
Dále říkala že půjdu rovnou na to umělé, ale dost dobře nechápu, když se mi to tam nedělá tak jak mi to vemou? No nevím, se jí pak zeptám.
Vajíčko od dárkyně já jsem to někde slyšela, ale taky nevím kolik to stojí a jaký to je zákrok atd. ale vím že jsem to někde slyšela.
S adopcí jsme dohodnutí, spíš se s tím počítá, moje máma s manželem si z toho i dělají legraci, hrozně ho chtěj, jim je jedno, že to nebude naše, přišel s tím manžel a hrozně se těší až si pro něj jednou pojedem a on bude obvolávat kamarády jak se nám narolo malý a jak je krásně větší atd....manžel to bere parádně. Ale musím se přiznat že ten problém jsem pořád já, nechci do toho jít, pokud nebudu mít všechno za sebou, prostě vlastní je vlastní a je mi zle z dalšího běhání, těch psycho testů a všeho...a musím říct že já se bojím toho, když nebude naše, já vím že je to hnusný, ale už myslím hodně dobře, takový ty "co když...bude chtít za svou mámou, jak bude reagovat na to až se to dozví, bude mít nějaký blbý geny" ale samozřejmně, kdyby nebyla jiná možnost, jdu do toho !

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka