Přidat komentář

Jdu se nahlásit dokud Adu spinká! :€): Tak pořád ještě bojujeme s tím kašlem, už to trvá dlouho, v noci se kvůli tomu budí a dneska už vstával někdy v 5.15 děsně vyspalej... :00: :s:
V úterý jsme byli v poslední poradně, další je až za půl roku. Tak ten náš prďola měří od posledně stejně 81cm a váží 11560g! :///: Dr. ani nechtěla vědět, co dělá, co umí...pak teda u konce, když už se okoukal, tak se trošku předvedl. Jinak o stravě mi neřikala nic, akorát o pinďovi, že už máme začít zkoušet přetahovat. ;)
Gratuluju všem chodícím!!! :€p€: Áďa si v den svých narozenin poprvé stoupl, u nás je to úspěch, když začal teprve na 11 měsících lízt. :€): Takže si stoupne u toho hracího stolku a pak sebou kecne, zatím dlouho nevydrží...dneska jsem ho viděla poprvé si stoupnout v postýlce. Jinak ho musím fakt dost hlídat, když je na gauči nebo na posteli, protože doleze na kraj a pak se spustí po hlavě dolů...děsně se u toho směje, ale až ho nestihnu jednou chytit, tak se pěkně rozfláká! :00: Pořád máme "JEN" ty 4 zuby, ale celý to horní patro ho trápí, už aby to bylo venku!
Venku konečně hezky, už bylo na čase. Včera jsem oběhávala úřady a podávala daňový přiznání za leden, než jsem nastoupila na rodičák, tak jsem si cestou koupila nový rifle a pásek. Sice jsem zhubla, ale ty kalhoty jsou trošku menší, takže musím začít zase makat, pěkně jsem polevila, spíš toho úplně nechala...co vy, co jste držely dietku a cvičily...dostavily se úspěchy??? Tebe Forčo nemyslím, u tebe to víím! :s:
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka