Přidat komentář

In reply to by verkaperka

Dobré ránko kočenky :a: :kiss:.
Tedy Věru, já jenom zírám, co přinášíš za zprávy ze školky :00: :jawdrop:. Jako aby mu hodila písek za triko, že mu ho rovnou nelupla do očí ne :? :n: To nechápu, já bych se tedy ozvala a něco jí řekla babě :( }:) :€\€:. Myslím si Věru to samé, co Irena. Určitě jsou děti, které jsou mnohem aktivnější a míň poslušné než je Vojtík. Spíš to na mne působí, že to úča nechce moc řešit :( a chce mít klid :00: . Asi bych ho fakt dala jinam. No, drž se a nepropadej panice :kiss:. Určitě se Vojta srovná, spíš potřebuje autoritu, přirozenou a néé že si jí vybuduje tím, že mu to úča začne oplácet :n:. Trochu dětský postoj.
Masage s lávovkama, mám taky moc ráda. Hlavně teď na podzim je to pecka :one:. Alespoň jsi taky přišla na jiné myšlenky.
Věru, Turecko padlo. Kvůli dědovo nemoci. Já tedy odmítla jet a nakonec byli všichni rádi. K tomu před týdnem tchýně lehla ... má lehký zápal plic :|€|:. Zájezd se stornoval, naštěstí ho měli na to pojištěný.
My včera byly na tom tanečko-cvičení :one:. Bylo to super a tak jsem ji hned přihlásila. Ta holčina co je vedla, je v podstatě učila jak cvičit ... jak udělat kočičí hřbet, jak se chytnout za prsty a propnout nohy ... prostě taková přípravka na tanec a cvičení, základní pohybová průprava. Líbilo se mi to :one: , přijde mi to i adekvátní k jejímu věku. Chodí tam i míň dětí a tak na ně má čas. Ještě bych třeba příští rok chtěla, aby začala s hraním na flétničku, přijde mi muzikální, ale mají mít někdy od příštího týdne hudebku ve školce, tak uvidím.
Já bych dnes ráda posekala zahradu, pokud počasí dovolí a asi budu uklízet :|€|: :€[€: :help: ... no co se dá dělat. Večer jedeme prvně k holiči :jawdrop:. Ellí má vlasy až na zadek, ale má je hodně potrhané od gumiček a tak ji to nechám trochu zkrátit. Ellí ukazuje, že jí to kadeřnice zkrátí asi o milimetr :s:, tak s ní souhlasím a předem jsem se domluvila, že to bude tak tak o 10cm :s:. Jsem to ale matka }:).
K obědu dojídání zbytků. Měly jsme dýňovou polévku a špenát s bramborem a masem :hu:. Zítra bych chtěla udělat bramboračku a pak zase něco vymyslet :00:.
Tak hezký den všem :a:, já dopiju kávu a půjdu pověsit prádlo, pračka na mě za chvíli začne hejkat :///: ;).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky