Přidat komentář

Dobré ránko :a:, tak jsem se včera asi tak tisíckrát snažila vložit sem komentář a za celý den nic, ani jednou :00: :n:. Ten server fakt už potřebuje upgrade, tak jak psal Věrušce admin. Vlastně ani nevím, zda se to sem vloží teď ... :?
Já včera měla celý den uklízecí a zařizovací. Zase jsem posílala své údaje na jednu práci ... ale už snad ani nedoufám :00:.
Taky jsem vám sem chtěla vložit ten receptík na šunkové rolky :one:. Byly fakt super :hu: :a\|: :\x: :qu:.
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=3651
Jen jsem místo bazalky dala sušený medvědí česnek a ke smetaně jsem ještě přidala asi půl kelímku zakysaný, co jsem měla v lednici. K tomu jsme měli pečené brambory. Vyzkoušejte, je to rychlé a dobré.
My jsme dnes doma, pere se mi pračka a budu vařit. Včera jsem vyndala balík s masem a nevěděla co to je ... dnes ráno jsme zjistila, že vykostěné koleno :00: ... no to si s Ellíčkem dáme :///: :s:.
Včera my volala tchýně, že tchán odmítl jet na tu dovolenou do Turecka, jak mají brát děti (kvůli té borelióze, což plně chápu), ale ona chce abych jela já :€[€: :|€|: :help:. Takže včera s Andrejem hádka po tel., já totiž jet nechci ... :n:. Ach jo, jak tohle zase dopadne.
Tak pěkný den a opatrujte se kočky :a:.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka