Přidat komentář

BABINEC se dnes koná ve virtuálním světě PC od 21h,tudíž přesně na 21h zvedneme číše lahodného moku :///: :one: :one: :one:

My dneska vzhůru od 6.30h,po dlouhé době se Vojta připočůral(ale večer se dost nalejval)ještě že to odnesla jen deka a pyžamo,takže už pereme!!
Včera jsme odpolko byly v práci(jdu na noc z neděle na po)a pak jsme se šli podívat na "babinec"holky z Vojty unešený-on jim vykecal díru do hlavy,dal si slíbené hranolky,pohrál si tam v dět.koutku-fakt byl hodnej :h: no pak jsme jeli MHD domů a Vojta z ničeho nic hlášku dne,týdne...měsíce :? ticho v autobude,autobus plný cestujících a Vojta zařve...DOPEDELE,DOPEDELE :00: já rudá a ptám se ho,kde jsi to slyšel-to se neříká :n: on dělal že mě neslyší-nebo spíš nechce slyšet }:) pak řidič dával přednost a stál a Vojta..TAK JEEEĎ DOPEČIČ :00: ,tak já dlouhý vysvětlování,že tohle se neříká,že už ho řidič nesveze,že musel pouštět jiné auto,jinak bychom nabourali...no kde se to v něm bere :? slovo doprdele,se snažím vůbec neříkat před ním,ale zda mi to někdy ujelo a jeho myslivna si to pamatovala a pak v nečekaném okamžiku mě taktl odzbrojil-tak se mu to úžasně povedlo :one:
taťka nám včera dojel až v 21h a dneska totéž!!
k obídku bude ta svíčková z králíka :one:
tak se mocinky opatrujte :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky