Přidat komentář

In reply to by Zaneta H

Ahoj Kočobrndo, tak jsi mě trošičku vyděsila s tou Tvojí neteřinkou. Žandy a ona ty mandle má, nebo jak jí je zmenšovaly ??? :? A nepomohlo by právě jejich odstranění ???
Jinak jestli tě to uklidní, tak to je nejspíš obdobím. U nás je to to samé. Oblíkání dítěte, které nemá kosti a váží asi tunu, je u nás na denním pořádku. Já oblečená a namalovaná, jsem pak splavená a strhaná a už nemám chuť ani nikam jít. Máme období proč ... (bohužel smajlík jako oběšenec, tady není, jinak bych ho použila :s:). Tedy proč, spíše pjóóóč :00:. A k tomu mám pocit, že se naše dítě rádo hádá :00:. Ukázka rozhovoru, který probíhá asi tak milionkrát za den: To je stůl ? Ano. Pjóóóč? Říká se mu tak. (chvíle přemýšlení)Je velkej ? Ano je. Ne, není. Já myslím, že je. Ne, není. Dobře, tak je malej. (chvíle přemýšlení)Ne, je velkej ... :€z€: :bulva: :€[€: :|€|:. No chápete to ??? Otázka kam jdeme, mě už drtí. Je schopná se ptát 3x za 5minut, ale ten cíl kam míříme stejně neudrží. Někdy ji podezřívám, že mi to dělá schválně, že provokuje ... :00:. Tak Zlato vydrž, ono to přestane .... aby mohlo začít něco jiného :s: :00: :metal:.
Ale jinak je Sofi samá hláška. Si to někam pište a pak jí to přečti, až si v 16ti přivede kluka :s: ;).
Tak u nás dnes hlásím :€s€:. Za chvilku razíme na boby a odpoledne do herny.
Včera jsme byly na tom zpívání, bylo vánoční a tak jsme tam ve třech daly lahev vína. Byla jsem veselá matka a to tak, že jsem Ellí po cestě domů vyklopila z bobů :s:. Ale jinak to bylo moc fajn.
Dojídáme zbytky a v plánu mám špagety, dlouho jsme je neměly.
Opatrujte se a hezký den všem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka