Přidat komentář

Ahojky kočenky :cat:, už jsem tadyyy. Bohužel vás nemám moc přečtené, tak se omluvuji, asik nebudu na nic reagovat.
U nás se pořád hrabeme v nějaké nemoci. Ellí se vrátil kašel a rýma. Já dnes skoro nemluvím, nějakej prevít se mi usadil na hlasivkách :00:. Čehož hojně využívá Ellí, jelikož neposlouchá už vůbec. Holky, jak to máte u dětí s posloucháním ??? Ellí můžu věci říkat třeba 5x za sebou a ona je jak hluchá. Já na ní pořád jen ječím, jelikož jinak bych ji musela jenom bít :r:. Pak taky ... třeba jde kolem kláves co má na hraní a schválně do nich strčí aby se spadly na zem :€z€:. Nebo ji obouvám a ona schválně na zem nahází všechny boty na který dosáhne :^O^:. To bych ji ale musela pořád mlátit ... :€\€: :bulva: :€[€:. Jsem tak unavená, že si někdy přijdu, že jsem na ni až zlá :00:.Už jsem to nevydržela a říkám jí, jsem tady nějaká služka nebo co ? A ona chvíli přemýšlí a říká mi: Jo seš :|€|: , to jste neviděly, co se mnou tahle věta udělala ... hodně se u nás brečelo :€\€: :\\:. Já taky.
Celkově to počasí, už mi nějak všechno leze na mozek. Pořád jsme sami, někdy mám pocit, že pokud se chci s někým setkat, tak musím poslat kolkovanou žádost tak dva týdny dopředu :00:. Ach jo, omlouvám se, nějaké podzimně depresivní období mě zasáhlo a tak tady teď :r:.
Jinak já mám holky za sebou letošní perníčkománii :jawdrop:, je upečeno i nazdobeno. Za chvilku má dorazit kamarádka a holky budou ještě zdobit zbytek. Tak vám zasejc hodím fotky, až se k tomu dostanu. Ostatní péct nebudu, jelikož naše mamina, bude mít ve svém novém domečku asi úplný pečicí záchvat, když minulý rok nemohla ;) Tak určitě nemusíme.
Tak hezký den všem a opatrujte se milunky, já zasejc dojdu.
PS: Hani, dorazily známky ?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky