1.2.2013

01.02.2013

:a: :€s€:
ahoj holky,tak je tu únor a naše dětičky oslaví 4 roky :h: je to neuvěřitelný jak to letí ..........tak jak se chystáte na oslavu ? pečete dorty? jaký dárečky? ?? :-D

HOLKÝÝÝÝ, DANUŠKA :€O: MÁ VOJTÍŠKA :h: :k:

PŘIŠLA MI MMS : Ahoj, jmenuji se Vojtíšek, vážím 3590g a měřím 52 cm, narodil jsem se dnes 2:55. :€s€:

Pokusím se nahrát i foto.
Juchů, to se mi to krásně vstávalo dnes :h: .

Jen mě tak napalo....všechny ženský z této partičky, co maj kluky, maj už další kluky, a my s holkama furt nic :? .Tak bychom jim měly ukázat, jak se dělaj holky, ne :s: ;) ? :a:

In reply to by Barče

I mě Danča poslala foto toho pokladu ,ale mě nejeli MMs.ky ale už mi jedou a mám ho v mobilu je to brouček kouzelný ...Pomalu nevěřím že jsem před 10 měsíci ,ani né 10 ,měla doma taky takové mimi ........

In reply to by Barče

Tak jí moc pogratuluj i za nás a že přejeme hodně zdraví, rychlou rekonvalescenci a snesitelné šestinedělí ;)Na fotkách je moc krásný, strašně mi to chybí, ale nám by se povedl určitě třetí kluk nebo ještě lépe dvojčata kluci ... My už jsme asi skončili, leda, že by se stal omyl, což u nás zatím ani nehrozí, protože jsem to od porodu díky kojení pořád ještě nedostala (už 18měs :one: ).
Tak se mějte maminky i dětičky !
Kačka+kluci

In reply to by Barče

:cc): taky jsem ráno hned měla dobrou náladu. Týjo tak to měla celkem rychlé když tu večer ještě psala že se nic neděje. Paráááda parááááda.
Daní velikánská gratulace!!!! :h:
Jestli někomu písne, tak hned psát sem ať víme info co a jak.... :h:

In reply to by Barče

Jééééééééééé to je krása :) Moc moc štěstíčka zdravíčka přeji oběma :) Vojtíšku vitej mezi mámi :)

In reply to by Barče

jé,tak to je paráda...už se těším na info o porodu a tak.Tak kdyby si ji psala,tak že moc gratulujem a přejem oběma moooc zdraví!
A my holčičku čekáme,tak se zeptám manžela,jak se dělá :s: :s: :s: :h:

In reply to by Barče

:dance: :dance: :dance: :dance: :\x: :\x: :\x: :\x: joooooooo taky to vím už od brzzkého rána moc moc gratulujeme a přejeme hodně štěstíčka a zdravíčka :h:

Ahoj maminky, prosím, kdyby vás to neobtěžovalo, mohly byste nám poslat hlas pro Rákosníčkovo hřiště od LIDLu. Bydlíme v Rudné u Prahy, město dlouhé jak týden a hřiště pořádné žádné :( Tak jsme udělaly velkou akci, ale bohužel jsme už zase mimo vítězná místa. Momentálně zaostáváme o 50 hlasů. Hlasování končí zítra.
Tak kdyžtak na http://www.lidl-rakosnickova-hriste.cz/ a místo prodejny je Rudná, Havlíčkovo nám.
Moc díky a nezlobte se!
Kačka + kluci

holky tak nevím nevím něco se asi děje nebo doufám že už se bude dít :-) v noci před 3 h mě vzbudili dost silný poslíčky,musela jsem valit na záchod a najednou dost mokro a vypadl ze mě obrovskej kus hlenový zátky ,úplně jsem čučela kde se to ve mě vzalo ,bylo toho fakt hafo a dlouhý tak deset cm :$$: ,no následovalo po dvě hodiny lítání na velkou a na malou a do toho po pěti minutách silný poslíčci pak se to pomalu začalo oddalovat a kolem 5 h přestalo ,dala jsem ještě sprchu a pak usnula v 7 ráno opět mokro a zase pořádný kus hlenový zátky,ale bolesti nikde ,tak ted jen čekat co se bude dít .....

kde jste kdo?
Danuško, nerodíš už? Nebyl dnes úplněk, to by mohlo jít samo ;-).

U nás ani nic, taťka zůstal doma, tak tu poleháváme ve třech.

Ahoj ..tak Matýsek má ATB :( ale snad mu konečně zaberou a bude klid ....V pátek jdeme na kontrolu a to se domluvíme na kr. odběrech a na alergologii ...pak nás ještě čekají testy na imunitu a podle nich mu nasadí léky ,aby mu ji ,,nastartovali,, tak doufám že to vše bude v pohodě a my s nemocema skončíme

In reply to by lenacko

Leni tak snad mu to zabere a budte mít chvilku klid. I když je možné že Kikčo zas ze školky něco donece a bude to dokola. Až bude jaro tak touž bude lepší, uvidíš.

Baru s polykáním zkušenost nemáme.

Daní tak co, ještě nerodíš? Myslím na tebe. :h:

Jinak u nás dobrý. Jára má neschopenku a je mu líp. My s Adél jsme zatím ok, tak snad už nic nechytíme. :one:

In reply to by lenacko

Ach jé, ale já jsem pro, když už to trvá tak dlouho. Proto jsem i šla s malou k tomu dr, aby už se to pořádně přeléčilo a byl klid. Tak snad nám to pomůže ;-).
A jaké má ATB máte? Čípky pro takovýho prcka, že?

In reply to by Barče

Jojo já taky ...dr. se to snaží léčit pokud možno bez ATB ale to se táhlo už dlouho ,tak nám je dal ,on sám ani jsem si o ně říkat nemusela ..... :)
Máme sirupek .tak naštěstí mi ho vypije ,ale je boj ho do něj dostat ,kdybi mi tak tekl z prsou to by bylo :s: ale stříkačkou to vezme celkem v pohodě :)

teda kdy už to bude :? :///: včera odpoledne opět cosi ,jestli ta zátka ,ale bylo to takové opět nahnědlé jako špinění a dnes už od rána .......snad tu nebudu strašit takhle ještě 14 dní :00: :s:

In reply to by Dana Medková

Daní jsi tady ....Já u Kikiho ve 12 trošku zakrvácela a v 18.45 byl už venku .U Matyho mi v 11 začla odcházet voda ,ve 12 jsem šla do školky v 13 volala Martinovi do práce a v 18.10 byl na světě ........
Tak ti přeji taky takové rychlovky :)
Už tady dlouho 2v1 nebudeš :///: Dani přeji ti krásný a pohodový porod :a: :h:

Chjo, jsem se kapku vztekla dnes....

Šla jsem si pro ty ATB, a povídám dr, že mi paragraf napsala od pátku, a že ho chci až od pondělka, že jsem pátek byla celý v práci a zbytečně tak ztratím so a ne...Prý je to jedno a zaplatí mi to až od pondělka, když se v práci domluvím.
V práci se mi samozřejmě personální vysmála, že to tak není pravda, že je směrodatné datum vystavení. Takže jsem naštvaná, páč jsem zbytečně přišla o dva dny :? :O .
A další věc, že mi teda napsala ATB prášky, napsala mi tu stejnou značku, jako byl ten sirup. Na ten sirup byl necelé 300,- doplatek a ty prášky jsou zadarmo. Tak to mě teda taky dostalo, takže jsem mudru v pátek asi přechválila zbytečně :n: .

No děs běs. A co vy? Jste tu někdo?

In reply to by Barče

Já tu jsem :a:
Teda Baru to je děs ,já bych byla taky jo naštvaná :€z€: .....to nejde ten datum přepsat ? Nám naštěstí dr. datum nepíše a vždy jsme si ho tam napsali sami.......
A léky o tom ani nemluvím,to nemohla napsat hned ......chjo .hlavně at Sonce zaberou a je jí fajn

In reply to by lenacko

Nejde, ale už jsem přišla na to, že je mi to v podstatě jedno. Sobotu a neděli dostanu zaplacenou (v práci by mi to neplatili) a v pondělí a úterý si to jako vyberu, že budu doma zadarmo, jakoby byl víkend ;) .

Ahoj holky ,po dlouhé době se vám zase hlásím :s:
U nás je to katastrofa :( Maty je už 4 měsíce pořád v kuse marod :( už fakt nemužu ,pořád má rýmu a kašel je to už děs ,nic mu nazabírá :( Zítra jedeme odpoledne k dr. a chci si vyžádat odběr krve a třeba i širokospektrální ATB ,to přece nejde aby 4měsíce v kuse marodil .
Já vím že jsme prodělali v 5 týdnech velký zásach do organizmu ,kdy nám málem zemřel a že imunita tím utrpěla ,ale tohle je už moc ............
Ale jinák nám děla klučina radost .má 9 měsíců a už lítá kolem nábytku po 2 a už se začíná pouštět ,už už to vidím jak u Kristiánka ten v 10 měsících běhal po 2 sám po bytě .říká táta ,ded(děda) bába ale máma neřekne ani náhodou :^O^: :€Ss€:
Jídlo už konečně vzal jakt takž na milost a sní mi pul příkrmu (pul lahvičky ) na oběd ,jinak je stále kojen

Kristiánek včera oslavoval 4 roky ,tak tady byli naši a oslavovalo se .Já pekla dort ,dostal svojí vysněnou veselou chobotnici tak je spokojený a jen a jen hrajeme :///: nebo stavíme puzzle .Tento týden byl doma ,ve školce měli jarní prázdniny tak jsem honechala doma taky .Ale zítra už povalí do školky ,ponese ježky (já pekla do školky takové mimi ježečky na oslavu do školky )tak už se nemůže dočkat :)

Dani je už ,,rodíš,, už aby to bylo co ,ještě si pamatuji jak to bylo u Matyho ,děs vše mě bolelo a já sí říkala že ještě 14 dní ...Maty se nakocec narodil o 10 dní dřív tak vysbození .Vím jak to vše bolí ,tlačí ,napína ...ten poslední měsic byl jen a jen v bolesti ,ale to mimi zato stojí :DJe zajímavé že u Kikina nic takového nebylo a to druhé těhu bylo takové ,,bolestivé,, a namáhavé ....
Baru co Sonka ? Je ji princezně už líp ? chjo s tím sirupkem ,snad vám napíše nový ....
A co vy ostatní? jak se vede ?

In reply to by lenacko

Leni taky opožděně přejeme Kristiánkovi všechno nejlepší k narozeninám a Matymu k svátečku :k: :kiss:
teda furt takhle marod ,už bybylo fakt potřeba někam zajít asi třeba na alergologii vzít krev udělat rozbor a přejeme ať se brzo brouček uzdraví ,snad jak se zlepší počasí tak vše ustoupí :-).
.
no jsem zvědavá kdy se to rozjede hlavně napnutá kdy to jako přijde ,jo přesně u Kubíka taky v pohodě a ted je to teda mazec :00: večer když musím na záchod tak než se rozejdu a pak se musím přidržovat nebo bych sebou sekla :00: hlavně abych ,potom měla jako sílu rodit .......

In reply to by lenacko

ahoj Lení. také se přidávám s gratulací všeho nej nej Kristiánkovi k narozeninkám i když opožděně a Matymu k dnešnímu svátečku!!! :h: :h: :h: :kiss: :kiss: :kiss: Ať ti dělají jen a jen radost.
Co čtu tak Maty je velký šikula. A budu držet palečky ať z rozboru krve něxcozjistí ať mu trošku posílí imunitu a není pořád nastydlý. to musí být hrozně ubíjející. :(

In reply to by lenacko

Ahooj.

No se ti nedivím, já taky schválně nechávala brát tu krev. A to jí brali jen z prstíku, příště už prý budou brát ze žíly :00: .

Dneska celkem dobrý, no smrká a kašle a teplotu měla nad 37.

Jo, on měl vlastně 20. narozeniny, no tak opožděně přejeme vše nej :k: a Matynko nemá dnes svátek? Tak taky vše nej :k: .

In reply to by Barče

Jojo 20 .2 a Maty dnes slaví svátek ...Děkuji Baru moc za kluky :///:
Jojo je to šílené ...4 měsíce v kuse mý rýmu a kašle ,už nevím jak mu pomoct

In reply to by Barče

Ahoooj. Nám od pátku Jára má teplůtku a průjem, tak kolem něj běhám. Zítra jde k dr. Jsem zvědavá jestli to s adélkou chytíme. Chjooooo. V pátek v práci mu netopilo auto a tak byl asi 8 hodin v hrozný zimě tak přijel promrzlý. Jen nevím jako že by průjem z prochladnutí...no nevím.

Jinak hru hrajeme, zrovna dnes dvakrát. :) Baru dáváte figurky i na krátký cesty. Kde není ani panáček namalovaný? Jako že spojíš dva konce cesty k sobě? Občas jí teda musím poradit, ale celkem dobrý.
Baru co Sonička? Pořád teplůtkuje?

In reply to by janča a adélka

Nee, dáváme panáčky jen tam kde jsou vyznačení. Červený na červený, zelený na zelený,...Ony tam ty pravidla nejsou až tak vysvětlený ;) .

My máme taťku taky marod, taky půjde zítra k dr, ale až odpoledne po práci.
Ne, dnes měla jen přes 37 a i víc jedla :one: . Tak uvidím, ale ty ATB bych stejně chtěla napsat, ať se to raději pořádně přeléčí.

Včera jsem ji zkoušela učit polykat prášek. No bez úspěchu :00: .

In reply to by Barče

Baru mě Kubík taky odmítá polykat ATB v sirupu,taky měl ten namýchaný hnus ,a zvládal to v pohodě když jsem mu to dala po malých lžičkách a vždy držela nos,zacpala a počkala až to polkne aby necítil tolik tu chuť i mě to kolikrát takhle pomáhá a hned dát zapít .......

Ahoj holky píšu z mobilu,zase nám blbne,včera po kontrole jsem přijela domů a začala krvácet,trvalo to asi 4 hodiny,pak to přešlo a teď mě začala odcházet zatka,tak nevím co se bude dít,bolesti zatím nemám ,ale. Dr říkala že je vše nachystaný už jen ty bolesti prý aby přišly ;-)

Baru je fajn že se dr zajímá o malou :-) tak ať jste brzo zdraví :-*

Tak.....
Včera ráno jsem volala mamce, a že je malá v pohodě, ve čtvrtek měla 38, ale po paralenu dobrý. V poledne telefon, a volala doktorka, že jak jí je, že na ni pořád myslí a ať na tu krev přijdeme hned v pondělí. Hned jsem volala mamce, a že má přes 38, tak jí zas dávala paralen.
Takže jsem hned volala dr zpět, a že si radši přijdu pro ATB. Říkala, že je to nějaký zánět v těle, ale že se neví kde a hlavně, že na to, co má v krvi, vypadá zdravě. Nechala jsem si napsat paragraf, a prý mám i nárok na těch 16 dní jako samoživitelka, že to nikdo nekontroluje. Tak o tom uvažuju, že to vyberu. Celý březen má být doma. A to prý mi napíše papír, že dostanu zpět i školkovné.
Jako dost mi stoupla v očích :one: .

Lékárnice mi dala ATB Zinnet?, no prostě sirup a to jsem hned věděla, že to do ní nedostanu. Taky že jo, hodila mi po tom takovou šavli, že jsem se už podruhé ani nepokoušela to do ní narvat. Takže v po pomažu znova pro ATB a taky pro nový paragraf, páč mi ho napsala už od pátku a já chci až od pondělka. Asi vezmu i tu moč a vezmou jí možná zrovna znova krev :? . Máme jít až po ATB, ale když je ani nezačala brát?
Dopoledne měla zase 38, tak to spravil paralen a teď zase začíná teplat, tak uvidíme.

Co u vás? Jste všichni zdraví? Danuška je ještě celá? Leni a Baru dlouho nic nepsaly??

Takže....
Krevní obraz nedopadl tak jak si paní doktorka představovala. Má zvýšené leukocyty (bílé krvinky) a to o dost hranice je 4až10 a ona má 17.8. Je to na ATB, ale nechce jí je dávat, že až by měla dýl vysoký horečky... Nechodit do společnosti, ven buď na kočáru, nebo chvilku pěšky. Je možné, že se to ještě zhorší... Prý bakteriální virus, nebo co...
Takže jsem z paní doktroky fakt na rozpacích :? .
Včera byla v pohodě, dnes měla 38, ale mamka jí dala paralen, a že je dobrá. Tak uvidím přes víkend jak na tom bude.

A jinak jsem včera měla super den. Vyhandlovala jsem na poslední chvíli lístky na Kryštof :h: a náramně jsem si jejich koncert užila, fakt jsou super. A Nohavica s nima, úžas :one: .

Dani, taky myslím, že tomu nic nepomůže, že až prcek bude chtít vykouknout na svět, tak se začne snažit sám ;-).

In reply to by Barče

hm a jak to teda paní doktorka léčí ?? nedala ji nic a počká až ji vylítnou horečky,bo co ?........tak snad se brzo bobek uzdraví :-)
teda ty si takhle užíváš na koncertě jo ;) :one:
Kryštof :h: cccc :///:

Ahojda.
Jak se vede? Nikdo nic nepíše?
Danuška už nemůže ani sedět, a co Lenička? Kluci jsou marod?
Já dnes byla s malou u dr. V neděli jsem ji odvzela k našim, že kašlala a soplila, v pondělí prý plakala, že ji bolí ouško a chce maminku a včera, když jsem za ní přijela, tak měla horečku. Resp. 37,9, ale já těm digit.teploměrům nevěřím, určitě měla kapku víc.....V noci pořádně nespala, pořád sálala, tak jsme ráno zajely k dr. To se mi po cestě ještě pozvracela v autobuse :00: . Jsme to s mamkou uklízely kapesníčkama, ale v pohodě, naštěstí to bylo jen na zem.
Ráno se totiž vzbudila bez teploty a měla hlad, tak do sebe rychle natlačila cheba se sýrem a papriku a asi jí to nesedlo ;-).

Dr. řekla, že je to klasická viroza, ani nenapsala atb, tak jsem si vyžádala krevní obraz, že je malá od října furt nahromadě a že se mi to zdá moc.....Chápu, že je to z té školky, ale radši chci vědět víc, než se pak tlouct do hlavy, že jsme to zanedbaly.
Výsledky budou zítra.

A teď je prý v pohodě, říkala mamka....Tak snad už to bude dobré.

In reply to by Barče

Ahoj Baruško ,jo jo sedět je pro mě boj ,tak jako stát a ležet :00: :s: no jo už se to blíží za 14 dní mám první termín ,já to tu rychle přečtu ,ale když odepisuju tak tu sedím bokem a to se prckovi moc nelíbí a šponuje :-D
jinak u nás nic moc ,jsem ráda že jsme ten týden bez tatínka nějak přežili v celku a tešila jsme se jak si budu odpočívat ,ale zase bude dělat nějaký zkoušky tak se musí učit :00:
no jako já už bych chtěla porodit , :w: :w: holky nějaký rady jak urychlit porod??? copak jste pro to dělaly vy ??? :#o:
jejda Sonička zase marodí ,a co Baru něco na imunitu ?? má? taky bych si už vyžádala krevní obraz ,je fakt pořád na hromadě ,tak ať jste brzo zdraví :-)pak písni jak dopadly výsledky

In reply to by Dana Medková

Daní to už je za pár. Zkus převěsit záclony, udělat velkou procházku a sexovat. Já se snažila chtěla jsem mít Adélku 9.2. což byl termín porodu. Svátek má 2.9 a rozená v roce 2009. :) a porodila jsem týden po termínu. Mimčo si řekne samo kdy půjde na svět. :) to už ti uteče. :€O:

In reply to by janča a adélka

tak do záclon nejdu ,je to prý i nebezpečný zvedat ruce nahoru a šponovat se ,procházky chodíme s Kubíkem každý den ,ale v nedělu jsme lezli do kopečka a to jsme myslela že už potom nedojdu ,strašně mě bolelo břicho v boku ,no sexík,no :s: to už není tak jednoduchý :s: ale dávám si už horkou vanu ,včera jsme tam ležela hodinu to byla paráda ,ale vylezt z toho byl velký problém ,u Kubíčka mě nic nějak moc nebolelo ,ale ted je to strašný ,ještě jsem pila maliník ,ten si musím vzpomenout koupit .........je mě jasný že to ničím nějak neurychlím a ani to hrotit nechci ;) miminko se vydá na svět až bude mít svůj čas,jen doufám že to bude v ten čas kdy bude manžel doma a nebude sněhová kalamita :-)

In reply to by Barče

Týjo Baru tak to si užíváte. Hlavně že to není nic vážného.Prdelka malá chtěla maminku jak jí nebylo dobře... :h: Adélka chodí druhý týden a je ok, tak jsem zvědavá jak dlouho ještě vydrží. U nás nic nového. Pořád práce, domácnost ale pořád sem nakukuju na to si čas vždy najdu. :)
Tak ať je Soničce brzy dobře!!!!
Lení co malej pořád rýmičkuje?
Daní co těhu bříško. Chtělo by to nějakou hezkou fotečku ať se pokocháme. :€O:

A jsme zase bez malé. Kašel a rýma, ale fest, i se v noci dusila, takže to radši nebudu hrotit a nechala jsem ji odvést k mamce.Dneska teda spala, ale asi spíš vyčerpáním ze včerejšího odpoledne v Bongu :h: .
je hodinu pryč a už je mě smutno :h: :h: :h:

A co vy ostatní? Jani, jak jste oslavili na rozeniny? Koukám, že jste tam měli i Terezku?

In reply to by Barče

Ahoooj. Zase kašlík a rýma. Chjoooo. adélka tedy večer pokašlává trošku pořád. Tak jsem zvědavá kdy zas lehne. Už byla týden ve školce. :///: Jé jste si užívali v bongu. my dnes byli taky v takovém centru pro děti. Adél se vyblbla až až. Oslavy byli tři. Ta s kamarádama asi byla pro adélku nejlepší. Dali si šampáňo, dorta a pohrála si s kamarádama. :one: Terezka je opravdu kouzelné miminko. Má jen 46cm a 2,7kg takže taková panenka. :h:
A zítra zas pondělí.... :00:

In reply to by janča a adélka

Malá taky pokašlává furt, ale teď je to fakt hodně a ještě se jí spustila hodně rýma, tak to nebudu pokoušet. Nakonec taky už vydržela 3 týdny ve školce :s: . To je od října rekord ;) .

Já ani nevím, jak s oslavou, asi počkám, co muž na to, nějak se mi nechce nic organizovat.

Terezka je malé kuře, Sonička byla taky tak, 47 cm a 2650 g :h: .

In reply to by Barče

Já právě doufám že ten kašel odezní. Dnes jsem uvařila sirup nakašel z tymiánu vody a cukru, tak jsem zvědavá. Už měla dva sirupy z lékárny a stejně pokašlává....
Týjo to já organizuju ráda. Mám ráda návštěvy. :) Min. týdnn Járy rodiče, v pátek oslava s kamarádama a včera u našich. :one: a ještě jsme dnes byliza Terezkou se podívat a v té herně. Jůůů a rozbila se mi stoletá kabelka, tak jsem to zavrčila nákupem nové. :one:

Kuk :dance: .

Jsem tuu. Očekávám příjezd malé a pozvala jsem si na prázdniny Anetku a ještě její kamarádku, tak je M. přiveze. To tu bude veselo ;-)
My byli u našich, mamka udělala nádhernej dort, tak měla malá radost, včera přijel brácha, koupili jí dobrou hru :
http://stolni-hry.heureka.cz/padajici-simpanzi/
tak jsme celej večer hráli.
Dneska jsem jela dřív, sestřenice chtěla něco vyřídit, tak jsem jí to šla oběhat, tak už vařím oblíbené špagetky a čekám na ně :///: .

Malá zase kašle, i v noci, tak jsem zvědavá, snad se jí to nerozjede ještě víc, mamka chtějí ještě malovat a šéf má dovolenou, tak na paragraf nemůžu.....Jo holky, a přišlo mi nějak moc peněz, jak jsem měla ten paragraf, nějak jsem s tolika nepočítala :s: .

Leni, alergik? No snad to bude dobré..

Danuško mě radil dr na oteklé bolavé nohy kmínový odvar, ale jestli se má pít, nebo do něj namáčet nohy, to fakt nevím ;-).

ahoj holky tak jak je ??? u nás nic moc ,manžel je zase týden ve službě a já sotva lezu,všechno mě bolí a hlavně nohy ,bolí mě úplně celý jak kdybych denně běhala maraton ,strašně unavený a už kolikrát nevím kam bych je strčila a hlavně takhle na večer,nevíte jak těm nožkám ulevit?? taky jste to měly v těhu ? u Kubíka si to teda nějak nepamatuju :? ale je to tak krásný pocit jak se tam bobíšek mele :h: .......
zítra opět kontrola ,tak jsem zvědavá jestli už se třeba něco nechystá i když to máme ted od tatínka zakázaný ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Daní tak paráda že je vše ok.Prý budit budíkem. :s: Myslíš že už by se mohlo něco chystat? Jéééé už to máš za pár. :€O: :h:

Jé i já přeji princeznám vše nééééééj :k: :k: :h: :h: Sice se zpožděním :( Ale snad mě omlouvá to že Maty už nám 2 měsíce marodí :( tak jaksi nemám náladu a čas sem moc lézt a něco psát ....
Asi z něj bude alergik :( tak se ted jen doufám že to bude jen pitomá táhlá ryma kterou Kiki přinese vždy ze školky a on sám ji nechytne ale přenese ji na Matyho .....

princezničkám Esterce a Soničce přejeme všechno nejlepší k narozeninám ,hlavně hodně zdraví,štěstí,lásky a ať k beruškám brzo přibudou sourozenci :kiss: :h: :k: :a:

Esterce a Soničce přejeme k narozeninkám všechno nejlepšíííííí!! Hodně zdravíčka a štěstíčka a ať je rodiče moc nezlobí. :kiss: :kiss: :kiss: :k: :k: :k: :k:
(jesli jsem se sekla tak snad neva) ;)

In reply to by janča a adélka

Nesekla, máš paměť jako slon ;-).

Děkujeme :dance: :k: :a:

Včera jsme měli mini oslavu, udělala jsem zase dort z korpusu a plno ovoce na něj, pozvali jsme sousedy a slavilo se ;-).
Dopadlo to tak, že spala do čtvrt na devět a celá se pročůrala ;-).
Dostala koloběžku
http://www.mall.cz/kolobezky/intrea-yedoo-mau-12?param1=GREEN#text-box
knížku o Zvonilce
http://www.egmont.cz/cz/knihy/devatero-vilich-pohadek/
a zateplenou pláštěnku s Minnie z Tesca.

Ahoj mamky,
zdravím zase po dlouhé době v klubu. Spousta novinek.
U nás je to mazec, kluci zlobí, jsou nemocní, pak nespí, do toho práce, hory, pořád něco. Ani nestíhám Matýskovo narozky nějak plánovat. Narozeniny má teď 13.2., už 4 roky, to je síla. Strašně to utíká }:)
Dárky nám zbyly nějaké od Vánoc, moc to nehrotím, jsou tam nějaké knížky, lego, pastelky, hra, pořád mám doma něco v záloze. Jinak bychom mu chtěli pořídit šlapací kolo, jestli nějaké pěkné pro něj seženeme, musí být hlavně hodně malé a lehounké, protože, jak možná už některé víte, Matěj má potíže s růstovým hormónem a to se podepisuje i na jeho síle. Momentálně má necelých 94cm a 12kg. Zrovna na jeho narozeniny nás čekají další odběry a vyšetření, pak už jen jeden stimulační test a začne pravděpodobně substituční léčba :( Tak věřím, že to pomůže.
Mladší Radovan je velký loupežník a pokušitel a neustále testuje, co máma vydrží :dance:
Tak se mamky mějte prima, všem vám držíme palce, ať jste zdraví, aby se nenarozená miminka v pohodě zdravá narodila.
Kačka + kluci

holký co si zase udělat seznámek a váhou a mírou dětí ve 4 letech at vidíme jak nám za ten rok povyrostly,kdopak se toho ujme :#o: :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka