Zkažené maso
Holky co myslíte: je to teda úplně z jiného soudku. Včera jsem nechala pod kočárkem maso na rajskou (vepř. kýta) přes celou noc. Kočárek stojí u nás v bytě v šatně. Myslíte, že bude zkažené? Když k němu čuchám tak to nepoznám. Mě maso smrdí totiž i normálně.
Pejsek by si na nem pochutnal :-)
Michalka
No a jak chladno v té šatně máte? Pokud je tam tak deset stupňů, tak by se tomu nemuselo nic stát, v lednici máš taky kolem 8 stupňů, nevím, kde máte šatnu, ale babička ji má hned za vchodem do domu, bez topení a je tam zima jak v lednici...
Sice je to škoda, ale já bych ho taky vyhodila. Jistota je jistota. Lepší než se z toho potom pos.at nebo ještě něco horšího.
Ahoj, no já myslim že už dobré nebude. když bylo v igelitu a bytě..jaku má barvu? je trošku nazelenalé,nažloutlé....po smradu bys to taky měla poznat. Kdyby bylo zkažené tak čpí...já bych ho ratši vyhodila..přecejen ten igelit...
In reply to Ahoj, no já myslim že už by JaMiOn
Barvu divnou nemá. Je červený jako před tím, ale radši poletí rovnou do koše. Ach jo.
jeden den by neměl být problém, není léto, pokud máš to maso čerstvý od řezníka ne balený ze sámošky, tak bych se toho nebála. Umyj ho a těch bár bakterií na povrchu se zničí dušením do hloubky se to určitě nedostalo. třeba zvěřinu po stažení nechávám i týden uležet jen tak ve špajzu.