Zavařujete některá zelenino-masové příkrmy??
Jak na to?Stejně jak se zavařuje cokoliv jiného? Jak to skladovat(nezkazi se to pri pokojove teplote?), jak dlouho to vydrzi.....Dekuji!!!!!!!
zavařila jsem 2x, jednou asi tři skleničky, ty jsme stihli sníst, po druhý asi 10 a zkysly mi.....takaže mrazim, je to jednodušší
můžu se zeptat jak ty příkrmy děláš? Já jsem dělala zatím akorát ovocný, tak bych chtěla vyzkoušet ještě ty masovo-zeleninový. Díky moc.
Dám do hrnce nakrajenou mrkvicku, brambor, trosku petrzelky, nekdy i kvetak, brokolici ( proste co budes chtit), dam k tomu syrovy maso (kure, nebo kousek kralika), zaleju to koj.vodou, tak aby to bylo vsechno ponoreny a povarim vsechno do mekka. Az je to povareny, tak vyndam to maso a oberu ho (u kralika - davam tam treba stehno, u kurete obirat nic nemusis, kdyz tam das prsni rizek), povareny to dam do mixeru, cely to rozmixuju na kasi a je to....:-) Jestli po uvareni tam mas moc vody, tak ji trochu odlej (abys to nemela moc ridky tu kasicku, ale trosku ji tam zase nech, abys to nemela zase mooc husty)-na to prijdes sama :-)
In reply to Dám do hrnce nakrajenou by katalinkac
děkuju moc za rady. Určitě to vyzkouším.
Postup jsem četla na netu a přikláním se k tomu, že je to jednodušší mrazit