Tuhé šulánky

10.10.2011

Holky, pomocte prosím ... dneska jsem dělala šulánky. No nejspíš jsem tak dlouho přisypávala mouky až jsem to přehnala (těsto mi pořád strašně lepilo) a teď je to po udělání tvrdé jak kameň :-/ dá se s tím ještě něco udělat nebo to mám šlahnout? Bóže, zbytečné suroviny ... díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

nakrajej je na mensi kousky a opraz na panvi a pridej k nim kysane zeli (i s trochou te vody). Tim zelim zmeknou a ty budes mit neoc jak halusky

tak s tím neporadím...... :( je dobré těsto solit až úplně nakonec.. je to o něco pracnější, ale zato máš jistotu, že ti to nebude řídnout pod rukama :one: jednou to rodina "skousne" (doslova), neboj :) :) :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky