sraz Teplice a okolí 21.6.2008

10.06.2008

Ahoj, tak kdo se přidá a dorazí na sraz? Ať jsi maminka, těhulka nebo snažilka ráda tě uvidím :) :a:

Ahoj maminky a těhulky, tak že v sobotu 21.6. ve 14 hod. vás čekám v penzionu u Kozičky, pro ty co nevědí, kde to je tak sraz bude ve 13.45 na náměstí Míru(záchytný bod OD Prior, nebo kašna http://www.ukozicky.cz/images/photos/photo_28_large.jpg), ...odtud je to co by kamenem dohodil... a dorazíme tam společně. Zajistila jsem 8 míst, chtěla jsem rezervovat stůl na terase, ale bylo mi řečeno, že to mi nemohou slíbit, jelikož to nejde uhlídat(moc jsem to nepochopila, ale přít se s ní nebudu), ale stolů tam mají mraky, tak že bychom se měli vejít, jinak máme rezervačku dovnitř, ale pokud bude venku místo není problém. Pro ty co dorazí solo, rezervace je na jméno Habětínková, nebo stačí, když řeknete rezervace pro maminky a těhulky. :///: . Jinak já se jmenuji Andrea :a:

Ahoj Holky, tak mě napadly ještě 2 terásky, a to v resrauraci u Petra nebo U koziček mají velké terasy, tam by se nám i 3 kočárky vešly, ale pak nevím jak by to bylo kdyby nebylo pěkné počasí :-(, dnes se tam zajdu zeptat. Mám zajistit spíš terasu, co myslíte?

Věroušek

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja bydlela 16 let v Krasnem Studenci a ted na Letne. Ale nasi uz bydlej asi 3rok v Brezinach :-) A kde bydlis tedka? Ze bych te vzala sebou treba

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Už víc...koukni na hlavní stránku, nahoře je to tam sepsané...a přidala se další :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem z TP (skoro). Neboj, je to kousek. Teda, jedna dlouhá ulice, pak projdeš skrz náměstí, ještě jedna krátká ulice a dostaneš se na nám.Svobody... k tomu Prioru. Není to zas až tak moc daleko. Jde to... i s pupíkem.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Určo neztratíš, je to jednoduchý a když se zeptáš na Prior, tak tě každej nasměruje...

In reply to by sarah.27

U kozičky je to moc pěkný...a dá se blízko i parkovat, myslím, že bude obstojně a že to venku zvládnem, určitě budou mít i slunečníky, nebo něco, co nás ochrání před případným deštěm..já tedy hlasuji pro penzion u Kozičky.

Ahoj holky, tak to je super, mělo by nás být zatím 7, tak se na pevno domluvíme na sobotu 21.6. na 14 hod. souhlasíte? Místo upřesním až najdu vhodné, tak podle toho jaké bude počasíčko, teráska by byla asi nejlepší,ale když bude ošklivo špatně se hledá nekuřácká restauračka, ale můj kamarád má v Teplicích penzion s kavárnou i teráskou a má tam právě nekuřáckou místnost, tak to s ním zkusím domluvit :)

Věroušek

Mrkla jsem do diare a nic tam neni na tento datum, takze pokud to nebude vadit sednu do uti a prijedu taky. Pavcule me urcite vyzvedne nekde na zacatku Teplic vid ? }:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka