smažák aniž by se roztekl

28.03.2010

Ahoj frajerky prosím vás jak děláte smažený sýr aby se vám neroztekl a vydržel pěkně celý,Já i když ho obalím dvakrát pokaždý se na pánvi rozteče -holt neumím smažák.Máte na to nějaký fígl? Děkuji Marta

Kliknutím vložíte smajlíky:

SUPER SMAZAK TROCHU JINAK-
uz vam nikdy nevytece!!tvrdy syr(400g) nastrouhame na hrubo,smichame s vejcem(4vejce),a vytvarujeme osm placicek,ktere obalime ve strouhance,nechame chvili v chladu odlezet a pote smazime na hoodne rozpalenem oleji!!!!! jednoduche a skvele pro ty co jim klasicky smazak vzdy vytece!!!!!!!!

.............................................................................
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=140544

In reply to by yvka

tak s palačinkama nemám problém :-D poprvé když jsem je dělala tak jsem je měla tvrdý tak, že kdybych s tím manžu praštila tak má při nejmenším otřes mozku :-D Tak mi pak poradil, že bych tam měla zkusit dát více mouky a už jsou úúžasný :-) No a začala jsem dělat i lívance :-) a taky úspěch :-)

papa Peťula a Honzík :°O°:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo trhance,které pak napatlám marmeládou a sama naštvaná sním v kuchyni.už jsem to zkoušela hodněkrát,ale vždy s neúspěchem.Když někomu řeknu,že neumím papalčinky,tak se směje a dostanu osvědčené rady.málo tuku,rozpálit pánev,více mouky,prostě se mi to nepovede.a to jsem jednou koupila i v prášku :-)

Děkuju tetinky za odpovědi, :ooo: zkusím to dát na chvíli do chladna a pak do fritáku, a když by se opět nezadařilo tak at si jej tatka usmaží sám,a nebo jak něktěří píšete ,další důvod zajít do restaurace :hu: :€s€:

Ahoj, obaluji 2x a smazim ve friteze a bracha kuchar mi poradil :s: , jakmile vyplave nahoru, tak je hotovy.Je fakt, ze vytece malokdy.Pa

Tak podle mě musí být hodně rozpálená pánev, pak je dobrý, když je obalenej sýr chvíli v ledničce před samotným smažením a na smažení kupuju jen 45% eidam :)

tak já ten sýr trochu posolím,obalím 2x a nerozteče se,ale my máme radši "tahací" takže to většinou vezmu jen 1x.

Fígl nemám, ale problém úplně stejnej, :00: , už jsem to vzdala, ať to byl hermelín, niva, eidam, dvakrát i třikrát obalenej, osušenej, nikdy se nepodařil, ty nervy a mastná zastříkaná kuchyň už mi za to nestojí, :00: , aspoň máme důvod zajít do restauračce :s: .

chtěla jsem ti napsat, že já ho obaluji 2x ale koukám, že ty taky. Ale jinak - já ho peču ve frizéze a je celej :-D U našich jsem ho pekla na pánviče a po 4. sýru (když jsme u našich tak je nás tady 5.dospěláků a každej dá tak 2ks resp. 1.velkej - já je dělám ještě na půlky) jsem řekla, že na to prsím ať t osmaží někdo jiný!!!! :-D Asi jsem ti moc neporadila co?? :-)

papa Peťula a Honzík :°O°: :°O°: :°O°:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka