Rýžová kaše
Tak mamky potřebuju radu, miláček byl dneska na gastroskopii a má od toho odřenej krček a tak mi volal jestli mu neudělám rýžovou kašičku. No já jsem to jedla, ale nikdy nevařila. Dělá se to asi podobně jako krupičná, akorát je to rýže v mlýčku a co k tomu nebo na to??? Poraďte prosím!!!!!!!!!
ditousku takze-250g ryze,1,5lmleka,tuk,maslo,cukr krystal,cukr moucka,skorice,sul :hu: umytou,sparenou a odkapanou ryzi uvarime ve varicim mleku s tukem-lepsi je maslo,a malou spetkou soli,pred koncem pridame cukr krystal,promichame a jeste chvili povarime,hotovou kasi podavame politou rozehratym maslem a posypeme mouckovym cukrem promichanym se skorici preju dobrou chut :a\|: :a\|: :a:
Ahojky!!! :D
Musí mít rýžovou???Manželovi teda nejela.... :00:
udělala bych normál.krupičnou!!!Ta je raz,dva...jestli teda na té rýži
netrváš??Páááá :a: :a: :a:
In reply to No já bych taky udělala by Ditousek
jo,jo tak to je jasná zpráva..tak držím palečky ať se povede a
chutná!!! :a\|: Tyhle vyšetření jsou jedny z nejnepříjemnějších!!! :\\: Páá :a: :a: :a:
vlastně vaříš rýži v mlíčku a můžeš na to nastrouhat čokoládku, granko, prostě co kdo má rád.Já ji tedy mám moc ráda se strouhanou čokoládkou, mňááám
In reply to vlastně vaříš rýži v by Nik.
Holky mocinky děkuju, jdu to vyzkoušet, co se mi z toho vyklube :!k:
No hlavně to musí být z obyčejné rýže...to lepší jen tak nerozvaříš, strávíš u toho mládí a parbolied už vůbec ne...nejdřív ji přeber, pak jí na cvhílinamoč do mléka, a pak vař a vař a vař a vař, až se ti ta rýže rozvaří (vše v mléce), přidej cukr a špetku soli...já jí dělám s kompotovaným ovocem, ale dobrá je i se skořicí...tak doboru chuť
Ditoušku já ji začla dělat v pekárně a nemá chybu :-)
Tam je poměr 200g rýže,1l mléka,trošku másla,cukr.