Registrace do porodnice + obvoďák a neschopenka 1.3.2010

01.03.2010

Ahoj holky, :a:
teda, to je boj a nervy ta Praha... :00: Představte si. Dneska ráno, že se jdeme registrovat do porodnice, vysnila jsem si Podolí. Že se tam registruje v kartotéce a od 7h. Naklusali jsme s miláčkem něco po šesté. Bylo mi mizerně takto brzo. :sick: :( No, ale život je boj. Tak mi miláček ráno namazal 6 plátků veky, udělal čaj, ať tam při čekání nepojdu hlady. No, přišli jsme ke kartotéce, tam před námi 13 ženských +1 pán, co se tvářil, že je tam sám. Na netu jsem četla, že berou 12 bab na jeden datum. Takže značně rozmrzele naštvaná jsem si sedla na bundu na schody a čekala jsem. Pak dorazila ještě jedna paní po nás. Tak mne uklidnilo, že nejsem sama, kdo to nevzdává. Uf. ;) Když jsme přišli nařadu, paní v kartotéce, že jsem poslední, že má ještě poslední místo. Uf, uf, já mám štěští. :\x: :qu: :\x: A zároveň mi bylo moc líto té paní za námi. :\/: Ale jak jsem se zvedla ze židle, tak paní říká, že když je tamta paní za mnou poslední, že jí taky zaregistrují, někam ji tam vecpala. :\x: Já měla radost. :qu: No už jsem se viděla během té čekací fronty, že budeme první, kterým řeknou máte smůlu. A už jsem přemýšlela kudy pojedeme do Krče. :? Nechtělo se mi tam. :n: Krč jsem měla vybranou jako nouzovku, že je nejblíž a více méňě o nemocnici toho moc nevím, spíš nic. Takže jsem byla spokojená jako blecha v :dog: kožichu. :ww:
Přesunuli jsme se do práce, do Karlína, miláček šel rovnou makat a já, že si zajdu k obvoďákovi, že stejně potřebuji razítko do těhuprůkajdy od něj a trochu mě bolí v krku, v práci jsem domluvená, že můžu kdyžtak dojít dýl. Toš jsem naklusala 2 minuty po tom, co obvoďačka začala obvoďačit. A 4 lidi přede mnou v čekárně a další 2 objednaní, co šli na svůj čas, takže jsem si poseděla v čekárně 2 hodiny skoro ://: to už jsem dneska čekala celkem necelé 4 hodiny. ://: No moc mne to teda nebavilo. Ještě už jsem začala hlídat čas, že už je fakt načase jít do práce... (Můžu do práce dojít mezi 8. a 10. hodinou jak chci.) Doktorka mi koukla do průkajdy, asi to moc často nedělá, razítkovat těhukajdy. :ww: Pak mrštila oko na mne a že vypadám bílá. Koukla mi do krku, sestři mě píchla do prstu pro kapku krve, že se podívá jak moc to je virové. No samo sebou, že jo... :00: Ještě mi mezitím udělala druhá sestři ekg, napřed, že to je jako kdybych měla dostat infarkt každou chvilku, pak za čásek to bylo lepší, že sice moc rychlé, ale už alespoň nebyla křivka pakřivkou, ale akorát nahuštěnou normální křivkou. A zase zpěk k doktorce. Koukla mi jestli neotýkám, jak moc se mi dělají křečáky, napsala mi neschopenku a že mám ve čtvrtek v 17 hodin přijít na kontrolu. Toš jsem se nezmohla ani na bž. Překvapila mne, že mi písla nemoc a do pelechu a zároveň, že prý nemůžu žádné prášky. Nic. Prostě jen zalezt do pelechu. ://: Ještě mi do těhukajdy připsala co jsem měla za laparoskopie a co zjistili/nezjistili. Prý pro jistotu. A nashledanou ve čtvrtek.
Jak jsem se vykodrcala ven, šla jsem do práce odnést neschopenku. Šéf měl evidentně "radost". Ještě měl blbou poznámku, že on má doma fůru neschopenek během kterých chodil do práce. Pak z něj vypadlo, že se musím hlídat a byl klid. No, navrch jsem ve zkušebce. Sice tam pracuji od 4/2009, ale od začátku února jsem přešla na plný úvazek. Tak mám blbej pocit, že mne budou chtít vylejt. A to mám ještě ve zkušebce svatbu, akorát poslední týden zkušebky. Toš čekám, že ke svatbě dostanu vyhazova, když jsem těhula a zaučuji sice jiné holky, ale stejně...

No tak ať, Ty si práci najdeš vždycky (ale myslím, že se Tě určitě zbavovat nebudou, to by byli blbí). Hlavně, že budete s miminkem v pořádku :k: Tak poslechnout paňdr. a odpočívat! Nebo na řiť!

In reply to by Andělína

Teda Andělí, jak ty to děláš, že mi dokážeš vždycky zvednout náladu. :k:
Ono teda ta práce, no nelitovala bych, kdybych tu výpověď dostala. Ale na druhou stranu lepší nějaké Kč teď na výbavu než šahat na účet. Což počítám, že za těhu + rodičák stejně padne tak 200 000 z účtu dolu. Plánuji, že nějak doplácám školu a pak se vrhnu na něco specializovaného a nebo zkusím rozjet svůj kšeft. ;) Třeba nekrachnu. :00: :s: :a:

Ahojda,já jsem se byla registrovat v podolí teď v sobotu:)A co jsem se tam bavila s jednou maminou,tak už tam rodila a je to tam prý super,nemohla si to vynachválit a takových pochval jsem na tutu porodnici slyšela více:) A kdy máš TP?

In reply to by Karol

Podle poslední ms mám termín 30.8. a podle ultrazvuku na začátku 13. týdne mi přidali termín o týden dřív = 24.8. No, takže podle zákona schválnosti budu rodit 25.8. na moje narozeniny. :00: To si je užiju. Chtěla bych, kdyby to vyšlo, že bych odrodila toho 24. a 25. si užívala, že to mám za sebou a klidně v nemocnici.

PS: Nemůžu si pomoci, Podolí (jako budovy v nemocnici) na mne působí dojmem pěkná architektura. Sice jsem tam kloudně nikde nebyla, ale nádherný lustr v hale, pěkné prostředí venku. Akorát ty tramvaje by nemusely být tolik hlučné. No, přišla jsem si jako kdbych vešla do filmu Báječná léta pod psa. Říkala jsem si, že jsem zvědavá, jestli tam pracuje nějaká Zita... :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka