recept na chleba, co vydrží?

08.01.2011

A pak bych se ještě ráda zeptala, jestli nemáte někdo recept na dobrý chleba, který vydrží. Zkoušela jsem už snad 5 receptů a do druhého dne je to vždycky naprd.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My máme troubu maximálně na 250 stupňů... hmm... tak to by asi nestačilo, že?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju. Jo, a díky za postup. Postup v troubě je taky strašně důležitý. Já měla krásně křupavou kůrku, ale aby sis pak na to vzala cirkulárku. :s: Tak jsem pak taky zjišťovala postup od mého taťky. Je to hrozný labužník a experimentátor, tak jsem zvědavá :///: Když to nepůjde, zkusím to podle tebe ;)

Do domácí pekárny? Já dělám nejraději kmínový a vydrží i týden, pokud ho nesníme...
380 ml vlažné vody, 600 g chlebové mouky pšeničné (já dávala směs pšeničné a žitné, ale té jen trošku, max. 100 g), lžíce oleje, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 1 a půl lžičky sušeného droždí, 1 lžička octa, a kmín... dávala jsem ho hodně, máme rádi, když chleba hezky voní po kmínu... takže asi lžička mletého, dvě lžičky drceného a lžička celého...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo, přesně tak... a když mám i tu tmavou chlebovou, tak ji dávám napůl s tou světlou... jinak moc dobrý je taky podmáslový chléb, ten dělá kamarádka, a nebo tenhle kmínový s přidáním sušených rajčat... a super recepty najdeš tady... http://domacipekarny.dama.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka