Pudinková buchta

11.12.2007

Ingredience:
4 žloutky, 15 dkg cukru, 1 dcl oleje, 1 dcl vody, 20 dkg polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, ze 4 bílků sníh, 2 lžíce kakaa, 2 vanilkové pudinky + 10dkg cukru + 3/4 l mléka, 2 zakysané smetany, 2 vanilkové cukry

POSTUP:
Žloutky s cukrem ušleháme, přidáme olej, vodu, mouku, prášek do pečiva, sníh z bílků a vše smícháme. Uvaříme si vanilkový puding....2 vanilk. pudinky s 10 dkg cukru a 3/4 l mléka. Těsto, které je promíchané rozdělíme na polovinu a na vymazaný a vysypaný plech nalijeme první polovinu těsta. Druhou polovinu těsta obarvíme 2 lžícemi kakaa a lijeme cik cak na světlé těsto. Ještě na syrovou buchtu dáváme lžicí vedle sebe teplý puding. Poté dáme upéct asi na 180 C a pečeme asi 30-40minut. Po upečení ihned na ještě teplou buchtu natřeme 2 zakysané smetany rozšlehané s 2 vanilkovými cukry.
Dobrou chuť

Je opravdu moc výborná a hodně křehká. Budu péct asi v pátek, tak vyfotím a přiložím foto.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky