příkrmy-hovězí přední nebo zadní?

30.05.2012

Ahoj co je lepší na příkrmy, přední nebo zadní hovězí? děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, do polívek jsem většinou kupovala přední a do omáček zadní. To zadní je libovější. Přední je více prorostlé a i šlachovité. Ale je pravda že jsem někdy narazila i na pěkné a libové přední.

dala bych zadní, přední je víc tučný. ale ono je to fuk. nejčastěji to dělám tak, že koupim přední a udělám polévku a maso z toho dám do ní, když byly děti malý, tak jsem to rozmixovala....jo ale někdy koupim pupek a ten je uplně parádní - má krásně měkký libový maso, tak ho někdy vyzkoušej

no na zadním je rozhodně víc masa :) přední jsou většinou kosti na polívku :) jinak je to úúúplně jedno :) stejně tak s telecím :)

In reply to by Sabor

Jestli chceš na polívku,ale to bych nedělala,je to škoda,tak žebra.Myslím telecí maso.Jinak je nejlepší klasická kýta-telecí.A z hovězího je nej na polévku přední s kostí.Zadní je spíš na omáčky.Kližka na guláš....Zkoušela sem kdysi vyřit polévku ze zedního a nebylo to ono.Prostě ta kost a trochu toho tuku tam musí být
Zkušenosti sem nabrala v řeznictví,kde sem pracovala :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka