příkrmy-hovězí přední nebo zadní?
Ahoj co je lepší na příkrmy, přední nebo zadní hovězí? děkuji
dala bych zadní, přední je víc tučný. ale ono je to fuk. nejčastěji to dělám tak, že koupim přední a udělám polévku a maso z toho dám do ní, když byly děti malý, tak jsem to rozmixovala....jo ale někdy koupim pupek a ten je uplně parádní - má krásně měkký libový maso, tak ho někdy vyzkoušej
Neřešila jsem, jaké maso dát, hlavně aby bylo libové.
no na zadním je rozhodně víc masa :) přední jsou většinou kosti na polívku :) jinak je to úúúplně jedno :) stejně tak s telecím :)
a ještě jakou část telecího? děkuji
In reply to a ještě jakou část telecího? by Sabor
Jestli chceš na polívku,ale to bych nedělala,je to škoda,tak žebra.Myslím telecí maso.Jinak je nejlepší klasická kýta-telecí.A z hovězího je nej na polévku přední s kostí.Zadní je spíš na omáčky.Kližka na guláš....Zkoušela sem kdysi vyřit polévku ze zedního a nebylo to ono.Prostě ta kost a trochu toho tuku tam musí být
Zkušenosti sem nabrala v řeznictví,kde sem pracovala :-)
Ahoj, do polívek jsem většinou kupovala přední a do omáček zadní. To zadní je libovější. Přední je více prorostlé a i šlachovité. Ale je pravda že jsem někdy narazila i na pěkné a libové přední.