poraďte!Koprová omáčka

19.04.2011

ahojky, dneska se chystám dělat poprvé koprovku a vlastně moji první omáčku a chtěla jsem se zeptat, když mám svazek čerstvého kopru tak ten samozřejmě na jemno posekám a nebude třeba nějaký tvrdý když není sterilizovaný???Má se třeba ještě s ním něco dělat než ho dám do omáčky??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Z čerstvého kopru osekám ty jemnější části. Stonky co zbydou svážu nití a dám vyvařit do omáčky (pak se vyndají) a nakonec přisypu ty jemné části nasekané nadrobno a chvilku povařím.

ahojky, já čerstvý nasekaný kopr povařím cca 10 min, osolím, přidám smetanu rozmíchanou se lžící mouky, aby to udělalo omáčku, povařím cca 10min, rozkvedlám do toho vajíčko a teprve odstavené dochucuju - kyselím to citronovou šťávu místo octa a ta by se mi mohla zdrcnout ;)

Veru já ten kopr otrhávám, jen ty špičky, aby tam nebyl ten tvrdý košťál a pak to i tak posekám nožem, pak už s tím nic dělat nemusíš, do omáčky to stačí dát klíďo chvíli před dovařením ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka