poradna 33+2=34tt, dneska 8.7.2010

08.07.2010

Ahoj holky, :a:
podávám hlášení z poradny - 34tt: CS 0 ://: :D (a já doufala alespoň malilinko, že už něco, páč mě bolívá jako při ms a občas křeče jako při ms... :spid: ), ozvy 152 :c: , tlak 100/70, moč OK, 69 kg = za 3 týdny + kilo :00: no, mohla bych se hlídat v jídle víc, hlavně ty zmrzliny a sladké :a\|: (mimochodem, teď jsem dojela autem a to je teda pařák :€[€: takže mám před sebou zmrzlinu :a\|: ) , taky mi udělal stěr na streptokoka a sebrala mi sestři ampulku krve na železo a protilátky, prťousek se už otočil hlavou dolů a je z něj netopýr, prej je ta hlavička dobře cítit rukou. Doktor říkal, že až budu ve sprše, tak si to klidně můžu zkusit našahat. Ale copak já si došáhnu zkrz břicho na pipku? Natož dovnitř??? :? Si nedošáhnu ani levou rukou na pravé tříslo a naopak... :s: Jo, to mi připomíná: :#o: Jak to děláte, když se holíte???? :#o: Já si prostě někam ne a nedošáhnout. Včera jsem se holila, no, snad hodinu, fakt mi to nešlo a ráno jsem to ještě zkoukla zrcátkem a málem jsem dostala záchvat smíchu, když jsem viděla ty ostrůvky chlupů nedotknutý. :s: Takže ráno jsem opravovala asi čtvrt hodiny. Už jsem fakt levá. Ještě zpátky k poradně - dostala jsem prenatal box a jsem zvědavá jako opice co je vevnitř. :€): Pak jsem se stavila v lékárně a necelá tisícovka jen to fikne - kupovala jsem všecky věci na mimíse + dvoje poporodní vložky a gatě a jedny multivitamíny pro mne, které budu moci i po porodu, maliník a já už nevím co všecko, prostě do baťohu se mi to nevešlo a měla jsem ooooobrovskou igelitku věcí. :00: Taky mám k 12.7. ukončenou neschopenku a od 13.7. už mateřskou.
:a:

Komentík k holení: myslím si že v tomto případě kdy seš přirozeně míň pohyblivá a u holení méně obratná - musel to být artistický výkon ;) smekám :\x: tak je to přímo povinnost od přítele/manžela, aby přiložil ruku k dílu :one: ten můj by po tom skočil jak pes po buřtu ;)
ale bohužel u mě má smůlu jak jsem oholená pulzním světlem, takže je to víceméně na furt, bez chloupků a bez holení, žiletku mám v koupelně už jen jako relikvii ;) }:)
držím palce do cílové rovinky, a co nevidět tu správnou vytouženou odměnu :cc): :a:

In reply to by kokoladka

Kolik to tak může stát a jaké to je při a těsně po tom oholení pulzním světlem. A šla bys do toho znovu? Já už si ixkrát říkala, že bych do něčeho takového šla. No, možná po Vánocích. Ale jsem zvědavá jaké to je. :a:

In reply to by nevimnic

takže, šla bych do toho určo znovu, pro mě je totiž k nezaplacení ;) je to úspora - dnes už neřeším žádné pěny na holení, holítka, náhradní žiletky, krémy po holení atd. a hlavně pro mě!!! - úspora času, páč já jsem hrozná lemra, a holit se třeba co 3 den, aby byl efekt pořád dokonalý tak to by mě mohlo... ;)
a pak když jsem se předvedla příteli, tak nebylo co řešit :c:
mám tedy podpaží - jedna aplikace 2000,-, třísla (resp. komplet spodek až na úzkou dekorativní čárku z chloupků - úplně holá to bych si připadala jak batole ;) ) - jedna aplikace 2000,- a taky mám "knírek" (přece jen jsem tmavší typ) - 300,-
jsou nutná opakování, protože se vlastně vždy zničí chloupek jen v aktivní fázi růstu, ostatní jsou v klidu a vyrostou až potom, takže u mě - podpaží 5x a na podzim si dám ještě jednu aplikaci (protože těch 5 chmýří co mi tam vyrostlo mi tam hrozně vadí :s: a navíc pulzní světlo se nedoporučuje obecně aplikovat v létě, se slunečním zářením by to udělalo nehezkou reakci na pokožce), třísla mám jen 3x max 4x (protože dost pomohlo že jsem to předtím holila voskem a ten ty chloupky dost oslabil) a můj "knírek" 3x + ještě jedna podzimní aplikace. ;)
kdo si to sečte si bude myslet že jsem blázen, ale to pohodlí - to je k nezaplacení a jsem navíc tmavý typ, tak u mě to nemuselo tolik zabrat, tady mají výhodu ty které mají světlejší pleť, ale tmavší chloupky. Ale já jsem mooooc spokojená.
A aby to nebylo všechno moc ideální - trochu to bolí, jeden pulz se podobá malé ostré jehličce která hřeje, např. podpaží jsem moc necítila, horší byly třísla, u toho jsem se dost opotila, než se projelo vše a na takovém citlivém místě ;) no a pokud jsem vydržela třísla, tak horní ret byla brnkačka ;)
a po aplikaci se to srovná velmi rychle, takže fajn
jo a až si našetřím, plánuju ještě nohy :s: ;) :a:

:s: Už se Ti to Ládínku blíží co? :) tak dlouho jsi čekala na mimi a teď bude jupí :\x: ale strašně to letí :( ještě nedávno jsme to holení rozebíraly my v Úlu a dost jsme se nasmály :€Ss€:
Opatruj se a pozdravuj malého Ládínka :h: :a:

:D si mě pobavila - já v tomhle stádiu těhu holení flákala, když to bylo fakt potřeba, tak jsem zapojila chlapa :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka