Poradíte prosím ohledně pomazánky - přijede tchýně SOS!
Udělala jsem obyč pomazánku a to pomazánkové máslo je dost kyselé (není zkažené:-)) a nevím jak to zjemnit...je nějaký fígl? (přidala jsem mazací sýr, nastrouhaný na jemno trochu salám, pepř, sůl, cibule) Nechci tam dávat máslo ani vajíčko...je něco co to trochu zjemní?Díky moc za rychlou pomoc...
In reply to A co tam stříknout trochu by lufulie
Hm, to je zajímavé, někdy zkusím. Nakonec přijeli dřív, tak jsem jí už nevylepšovala, něco si dali, ale oni nikdy moc nejí, ale já jí chutnala taky a asi jak se trochu uležela, tak byla nakonec docela dobrá...díky moc za tipy...
Co trochu majolky?
dávám trošku hořtice nebo kečupu:-)Peťule
In reply to dávám trošku hořtice by 2pepe2
Kečup mě taky napadl, přeci jenom je sladší, ale ta hořčice by to ještě víc okyselila nemyslíš? No uvidíme zda ještě něco poradí..
In reply to Kečup mě taky napadl, by afrika111
melo by to pikantnejsí chut s tou hořticí...Peťule
In reply to melo by to pikantnejsí chut by 2pepe2
Aha, tak tu já moc nepoužívám, tak nevím, díky za tip.
A co tam stříknout trochu šlehačky? Je sladká, může to udělat divy. Dělá to moje kamarádka, taky jsem byla z počátku překvapená, ale hermelínová od ní byla zcela jedinečná...