parni hrnec

30.12.2010

Ahoj holky,chtela bych se zeptat kdo z vas ma parni hrnec?jste s tim spokojeni?a co v nem vse delate?jsou nekde nejake receptiky?diky vsem

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky a delate v tom nekera nejake dezertiky?ja dnes jeden zkousela a byl vybornej,jeste budu zkouset tiramisu ale zadny jiny receptik nemam,mate nekdo?

ahojky,parní hrnec máme od tescomy a super, delame tam hodne lososa a brambory a je to chutove vyborne, navic zdrave a nemusis vubec solit:-))za me doporucuji.

In reply to by brouk

Tak já nakrájela kuř. maso na nudle, papriku, trochu cibule, okořenila, osolila a šoupla do té nádoby s dírama (asi chyba a měla jsem to dát do té bez dir, protože maso bylo tím pádem bez jakékoliv šťávy a docela suché) No nic no manžel si i tak pochutnal. Ta štáva mi vlastně propadla dolů do té nádobky, spolu s vodou a já alespoň měla dobrej, fakt dobrej vývar na polívku. Takže jsem udělala kapání a melej měl fakt dobrou polívku :s: Nějaké recepty jsem našla i na netu, takže se budu snažit je ozkošet a kdyby se mi něco povedlo, tak ti dám určo vědět :s: Pokud se zas tobě něco povede, tak jestli tě můžu poprosit taky o recept. Děkuju.
Nechci, aby se mi tu zas válel a chytal prach jako friťák :s:

In reply to by Ivik77

ja zatim prave nevim ale kdyz me neco napadne a bude to k jidlu tak napisu.jojo fritak jsem taky dostala a jeste jsem ho nezkousela.mela jsem multifunkcni hrnec a tam se dalo delat vse ale strasne dlouho to trvalo tak jsem zvedava na tohle jaky to bude

In reply to by brouk

No já to dala na 15min. a bylo to hotový. Měla jsem tam ještě mrkev a fakt byla měkká. Ale pro dobrej pocit, protože jsem zprvu myslela, že to dám i malému, tak jsem tam šoupla ještě 10 min. Možná jsem to i tímhle přesušila, ale maso hezky mekkoučký.
No snad se do toho nějak dostanu, protože bych fakt nerada z něho oprašovala jen prach

Ahoj, taky mám, už delší dobu, třeba rýži a brambory už dělám jen v něm, maso moc ne, jen kuřecí, ale třeba zeleninu do rizota atd. dělám taky v něm. Na rýži je tam nádobka do ní nasypeš přijiješ vodu a ani ji nesolím a je výborná, za 25 min je hotová ;)

In reply to by brouk

Já mám totiž v těch dnech dírky tak tam nemůžu nasypat rýži, a ty tam nemáš dírky? Já mám v návodě tabulku a tam je to napsaný - rýže pro 2 osoby je 200g (normální bílé) rýže a naliješ na rýži 300 ml vody, ale pokud tam nemáš tu nádobku tak nevím jak to udělat :?

In reply to by mari25

Aha, já jsem si to prvně blbě přečetla. No já tam mam nádobu s dírama a pak dvě nádoby, ale spodek je vlastně jakoby takovej odendavací pekáček, takže ta voda by mi taky protekla. No mě napadlo co dát do nádoby jen rýži bez vody a třeba tou párou se udělá taky? No já to zkusím, myslím si, že se snad nic stát nemůže. Připálím ji těžko :s: Když v tom jdou dělat brambory bez vody, tak proč né rýže že? :///:

In reply to by Ivik77

:s: tak zkusit to můžeš, ale nevím jestli to půjde, když ona se vlastně ta rýže v tý vodě vaří až se ta voda vypaří, i těstoviny se tak dělají :) nebo tam zkusit strčit takovou tu plastovou misku co se dá dát i do mikrovlnky, jak se do ní dávají jídla např. do mrazáku.

Ahojky já jsem dostala na ježíška parní hrnec a parád a,dělám v tom ,veškerou zeleninu ,brambory ,rýži ,a maso to většinou potřu hořčicí a okořením ana to dám nakrájenou cibulku a za 30minut mám super měkké a chutné .dělala jsem v tom i vepřové i kuřecí ale než ho tam dám tak ho naklepu a ať není moc hrubé .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky