Pařížská šlehačka

29.07.2010

Neznáte nějaký osvěčený recept?Aby to bylo ozkoušený a já jí nedělala několikrát :) Dííííky moc!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jen dám do vyšlehané šlehačky (33 nebo 40 procent) kakao ale přes sítko at se neudělaj hrudky no a zamíchat a je to,tak jsme to dělali i v cukrárně.

Já jen dám do vyšlehané šlehačky (33 nebo 40 procent) kakao ale přes sítko at se neudělaj hrudky no a zamíchat a je to,tak jsme to dělali i v cukrárně.

ahoj slehacka 33% a coko na vareni a holandske kakao.slehacku das varit na jednu slehacku jedna tabulka cokolady a 1lzice kakaa jak se coko rozpusti slehat slehacem staci tak dve minuty nechat schladnou a po schladnuti strcit do lednice a za cca12hod mas slehajdu hotovou.ale fakt pokud ji chces rano tak vecer delat musi poradne shchladnout.az v lednici stuhne.jak ji budes slehat po uvareni bude furt ridka :-)paradne se sni zdobi

Ahoj, prodávaj jí jako normoš šlehačku, jen je na ní napsaná Pařížská a máš to bez práce, jen jí vyšleháš :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky