Pařížská šlehačka
Neznáte nějaký osvěčený recept?Aby to bylo ozkoušený a já jí nedělala několikrát :) Dííííky moc!!!
Já jen dám do vyšlehané šlehačky (33 nebo 40 procent) kakao ale přes sítko at se neudělaj hrudky no a zamíchat a je to,tak jsme to dělali i v cukrárně.
ahoj slehacka 33% a coko na vareni a holandske kakao.slehacku das varit na jednu slehacku jedna tabulka cokolady a 1lzice kakaa jak se coko rozpusti slehat slehacem staci tak dve minuty nechat schladnou a po schladnuti strcit do lednice a za cca12hod mas slehajdu hotovou.ale fakt pokud ji chces rano tak vecer delat musi poradne shchladnout.az v lednici stuhne.jak ji budes slehat po uvareni bude furt ridka :-)paradne se sni zdobi
In reply to ahoj slehacka 33% a coko na by cupinka
díííky moc,chci jí na sobotu,tak zítra udělám.Takže po těch cca 12 hodinách už se nešlehá?Jen do pytlíku a zdobit, :+^*:
Ahoj, prodávaj jí jako normoš šlehačku, jen je na ní napsaná Pařížská a máš to bez práce, jen jí vyšleháš :-)
In reply to Ahoj, prodávaj jí jako by rendyy
tak tak a nejlepší je kunin je fakt výborná :///:
In reply to Ahoj, prodávaj jí jako by rendyy
jj,to jsem viděla,ale bohužel u nás na vesnici jí nemají :s: proto jí budu muset dělat....
Já jen dám do vyšlehané šlehačky (33 nebo 40 procent) kakao ale přes sítko at se neudělaj hrudky no a zamíchat a je to,tak jsme to dělali i v cukrárně.