:-(

26.11.2008

ahojky holčiny tak včera jsem taky plakala jak jsem si užívala že se mi oběvují slaboučké čárky na těhu testíku a tak jsem zjistila že i špiním a taky mám pocit že dneska ráno to nebylo jen špinění i když to zatím není ta Ms jak jí vždy mám mám šílený strach že jsem asi i divná a že se mi to nepovede jsem fakt nešťastná a úplně na dně myslela jsem že to bude úplně v pořádku a tak teď mám jen oči pro pláč ach jo bojim bojim . jak se to dá zvládnout když kolem sebe vidím samé těhulky a maminky a i feťáky jak se jim to může podařit a jak to příroda můůže dovolit , je to všechno nějak naruby . :-((

mrzi me co se ti stalo a to zklamani je priserny.. :( Jinak jak pises,tak zivot je v tomto fakt nespravedlivej a spravedlnost me zavazena oci a to jeste poradne utazene.. Moc drzim palecky do priste,aby vam to brzy vyslo a vse bylo v poradku..

Stejně,ale být tebou bych si pak ještě testík udělala.Dokonce mě to i dr doporučil s tím,že se vyjímečně,ale stává se to,může objevovat ms do 4měsíce těhu.Tak jsem to měla i já,že po injekci přišla ms a normálně silná,ale po ms se na testu objevila slabá čárka a pak sílila.Sice na utz nic a Hcg začalo klesat z 201 na 151,ale malinkatý těhu to bylo.Moje teta menstruovala to 3 měsíců těhu.Takže já si ted už pokaždý,když mám zpoždění dělám test před,ale i po ms,co kdyby náhodou..?Třeba jsi právě ten případ,kdy budeš mít ms a budeš těhu,ale na rozdíl ode mě to bude dobrý těhotenství ;) A k dr radši aspon zavolej a řekni mu to.Něco se dít muselo,když jsi měla na testu dvě // a prohlídka by byla asi na místě,aby bylo vše ok.Držím pěstičky :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

asi tak před těmi 10dny ale už to mám normálně takže asi už by mi nic nepomohlo protože jak jsem psala že to je špinění tak to bylo včera ještě ráno mi připadalo že to je jiný než obvykle ale teď je to normální MS a kdyby jsem tak šla tak nejdřív by jsem se tam dostala až v pondělí ale zajdu tam tak i tak aby jsem se jína to zeptala a nebo aby mi doporučilůa nějaký vitamíny aby se mi to nestalo i příště nebo nevím jsem bezradná tak by jsem si o přála a dala by jsem za to snad cokoliv aby se to podařilo a byli jsme s přítelem šťastný:-)) on se na to neupíná říká až to potvrdí doktorka aby pak nebyl zklamanej dneska ráno se probudil a našel mě jak pláču a byl kolotoč byl naštvanej a smutnej a všechno dohromady ne že by na mě nějak byl zlej ale viděla jsem na něm jak je taky zklamanej protože to všechno věděl co se děje a navíc tak neskutečně bolí břicho že se asi zblázním navíc jsem to nikdy neměla a tento něsíc už to mám snad 14 dní v kuse s přestvávkama ale je to divný. jsem jak vyšinutá. včera mi i kamarád říkal že pozná podle obličeje jestli je žena těhu nebo ne že má jiný výraz a ptal se jestli nejsem a tak mě potěšil a dneska je všeho konec.

Ahoj Jájulíku, počkej ještě pár dní a udělej si nový testík :a:
Moje kamarádka byla těhotná a první MS měla, tak si ani test nedělala a pak koukala když jí paní doktorka řekla jak je dlouho těhotná.
Měla jsem mít MS 22.11. a zatím nic jen trošku špiním ale ještě jsem test nedělala, musím vydržet, ach jo ty dny se tak vlečou. papa :a:

ale tuseni jsem uz mela.Jenze mimi prestalo rust a v patek jdu na revizi.Mas pravdu,kdejake na ulici se to podari a co me muze nejvic nastvat,kdyz to nejaka nekde pohodi,jako kdyby nebyly babyboxy.A to,ze kolem sebe vidis samy tehulky a mimca,to mi povidej.Jeste se nestresuj,na zavery je brzo.Drzim pesticky

ahojky,tak třeba to ještě není ztracený,dokud to není pořádná ms..budu držet palečky,aby to špinění bylo zahnizdovnání mimíska :a:

ahojky, nevěš hlavu, i těhulky mají někdy MS a to docela silnou...... takže v klidu, to špinění může být od toho jak se tam mimísek uhnizďuje.... ;) . Jinak teda ze zkušenosti hodně holek a taky od doktora vím, že asi nejspolehlivější je obyčejný GS-Mamatest..... tak si zkus udělat ten.... a kdy měla dorazit MS? Já bych to nevzdávala, to špinění nemusí nutně znamenat, že mimísek v bříšku není...... takže hlavu vzhůru....
Jinak s tím, že se zadaří rychle hlavně těm co dítě ani nechtějí nebo jsou to feťačky, nebo bůhví co, máš bohužel pravdu :O . Je to fakt hrozný, ale je to bohužel tak..... musíme se s tím smířit...... :( . Ale ty buď každopádně v klidu a počkej 2 dny a testni se a uvidíš...... bude to určitě dobrý a čárečka bude sílit..... :one: :a:

In reply to by lulubar

mrcha dorazila děkuji ti za to co píšeš ale to co píšeš je spíš jen ve vyjmečných případech a že by jsem zrovna já ten případ byla tak to by byla velká náhoda a štěstí a to se na mě už dlouho neusmálo :-() všechno je na h....o a jen se tím žeru ach jo kdyby to nebylo tak o štěstí ale o tom chtít .

Ahoj kočko,kolikrát jsem vám tady psala at si neděláte ty pitomý těhu testy a hlavně né před MS!Potom máte akorát oči pro pláč a mě je vás líto!Protože moc dobře vím o čem mluvím.Tak nevěš hlavu třeba to ještě nic neznamená a ty budeš těhu.A jestli to dostaneš tak ono to vyjde příště neboj.Budu na tebe myslet. :cc): :cc):

In reply to by Mimčo

test si dělám až po zpoždění měla jsem zpoždění 10 + - a tak jsem si dělala test a teď ta blbá MS ach jo je to prostě v pr...i a to je prostě nefér proč??? Nedělala by jsem si testík kdyby jsem neměla to blbý zpoždění a pak by se to třeba nestalo kdyby jsem na to pořád nemyslela . do háje to je snad za trest .

In reply to by jájulík

Vim jak ti je, taky jsem si fest oplakala minulou MS..a ten pocit, ze jsem mozna nejaka divna, kdyz se hned nezadari, tomu taky rozumim. Ale pak jsem si to musela prebrat nejak, at se tim dlouho netrapim, neb je jasne, ze to je na tehu odpuzovac:-) Tak se snaz se na to podivat treba takhle - treba tam byl mimisek, ale nebyl uplne nejzdravejsi a neco tam nebylo uplne o.k. a bylo lepsi ze ted odesel...protoze telicko je proste nejak moudre a Vi proc..treba by z toho bylo daleko vetsi zklamani nekdy mnohem pozdeji...Nebo tam byl jiny duvod..vim, ze je nedky tezke to proste prijmout Jako to dokonale, co se melo stat...ale aspon me to pomaha, bych se neuzrala:-) Tak i tak...taky jeste vse muze byti jinaac...treba fakticky budes ta vyjimka..a navsteva u DR. pomuze...Drzim palecky a ono to vyjde!!!
papa Zanka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka