:)

19.11.2008

Tak dnes jsem si dělala 4 test a koupila jsem si ten dražší co je i citlivější. Mám tam jen jednu čárku. Tak ty předchozí byli asi špatné. Tak asi těhu nejsem. Už jsem se s tím smířila, už asi nic nenadělám a nic jiného mi taky asi nezbyde. Rozhodla jsem se že už to nebudu tak mc prožívat a nebudu tomu věnovat takovou pozornost. Tak je mi 23 a doufám, že to druhé do 30 stihnu. :§)

To jo jeden test nám ukáže že jsme,druhej zas že néééé,ale mě už připadá,že si to s tím testováním děláme i sami holka,děláme si je i před vynecháním to nám ukáže třeba,že jsme těhu,pak to zkusíme i po vynechání a to zas ukáže,že nééé a nakonec to nejlepší:dostaneme to :s: :girl:

ahojky,tak to mě mrzí,že na testíku jen jedna :( Ale,dokud není ms není nic ztraceno ;) Půjdeš k dr na kontrolu?Nebo ještě počkáš zda dorazí ms nebo ne a snad se přece jen na testíku neukáží dvě //?Moc držím palečky,aby jsi byla ten případ,kdy se na testu nic neukáže a přitom dr potvrdí těhu :one:

Tak já měla ve 23 první mimi a teď se první týden pokoušíme o druhé. Je mi 26, tak taky doufám, že to brzy stihneme. Kolik je tvému dítku roků? Já bych chtěla otěhotnět co nejdříve, protože za rok mi končí mateřská, tak abych přešla z jedné MD do druhé. Nic nevdávej, nechej tomu volný průběh a uvidíš, že budeš hned těhulka. Jinak při prvním těhu mi ukazoval test až když jsem byla ve třetím měsíci :dance:

In reply to by Lucik.K

Tak to mě u první těhu ukazoval taky až ve třetím měsíci.
Malá má 5 let. Moc ti přeji aby se Vám to podařilo co nejdřív protože pak je to už válka s nervama. :s: Nechám tomu už volný průběh a pak uvidím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka