//

12.11.2008

Já se asi radostí zblázním. Dneska ráno jsem si udělala testík a byly tam, fakt tam byly // :) :\x: :tanec: Sice je ta druhá ještě docela slabá, ale už ji vidí i kamarádka na MMS. Já mám takovou radost. :s: :smich:
Teď se budu jen modlit, aby čárka jen pěkně tmavla.

Ale to moje tělo mě pěkně potrápilo :n:. Takže snažilky, i když to bude vypadat, že nejste těhu, tak to může být vše jinak. U mne to bylo následovně:
- nejprve mi vyšly 3x falešně pozitivní testy a pak negativní, tak jsem byla u jednoho pána, co se zajímá o auru a který mi řekl, že budu brzy těhu a doporučil mi pít RA-VIT (opravdu doporučuji, kamarádka ho pila 14 dní a otěhotněla první měsíc, kdy to zkoušeli. Já ho pila také 14 dní a jestli bude vše OK, tak jsem otěhotněla 2.měsíc snažení) a ten pán mi předminulý čtvrtek řekl, že jsem těhotná. Myslela jsem si své, ale raději jsem si nechala udělat krev. Ta byla samozřejmě negativní. Jenže jsem měla pořád bolesti v podbřišku, tak jsem se objednala k paní doktorce, jestli třeba nemám jiný problém po vysazení HA (brala jsem ji 12 let). Ta mi vynadala, že chodím, když mám MS dostat až za 5 dní a odešla jsem s tím, že těhu nejsem a že jsem tam byla zbytečně a skoro jsem otravovala.
- MS se dostavila, dokonce o jeden dříve a s šílenou migrénou. BT se mi držela na 37,2 C -37,0 C. Nakonec ale MS byla slabá a po jednom dni skončila. TT negativní.
- Myslela jsem, že se mi zbláznil cyklus, když jsem po 12ti letech vysadila HA a že prvně jsem to dostala načas jen proto, že jsem měla v těle zbytek hormonů. Takže jsem čekala, že příští měsíc to dostanu ještě blběji.
- A to nejlepší na konec. Od "falešné" MS mi vůbec nic není, prsa mě nebolí, bříško taky ne a dnes ráno jsem měla //.

Teď se jen modlím, aby čárka sílila a vše bylo v pořádku :e):

Holky,
moc vám všem děkuji. Je to od vás milé. Jsem tu registrovaná teprve chvilku, ale je to tu ohromně fajn. Jsem ráda, že jsem se zaregistrovala. Všem co se snažíte přeji rychlé //, těhulkám pohodové těhotenství a krásné, zdravé mimi. No a maminkám zdrává děťátka :).

Tak to he bombááááááááááá,ty jo to je super,téééda ten říjen byl ale úspěšnej hmmmm :||): :/;x: :\x: :qu:

Teeeda tady nas ubyva pri podzimu!jen at to vydrzi :!k:
Tobe samozrejme moc stesti a at jsi zdrava maminka se zdravym miminkem :one: :h: :h: :h:

Ahoj Kacko,taky tiše závidím a moc gratuluji ,taky se pokoušíme o miminko 3 měsíc a určitě zkusim Ra- Vit,tak hodně štěstíčka a hlavně ať to vše klapne blahopřeju.......... :a: :e): :)

Mooc ti gratuluji a neměla by jsi stránky kde se dá ten Ra-vit objednat?
Jestli mi už ani toto nepomůže tak už asi nic.
Mooc děkuji

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka