:-)

12.11.2008

Ahojky ahojky,
tak jsem byla včera zase u p. doktorky a jak jste mi radily, tak jsem si řekla o neschopenku a paní doktorka mi ji hnekda dala. Jenom jsem se chtěla připtat jestli máte někdo zkušenosti s kontrolama na vycházky. Mám sice skoro celý den vycházky, ale víte jak to je.... jestli jsou moc aktivní a kontrolujou.

Jinak mimi pěkně roste, už má 5,5 cm :°: veliký člověk :one: za měsíc jdem na triple test, tak snad bude všechno jak má :\/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja jsem na neschopence uz od dubna a zadna kontrola za tu dobu mi neprisla takze si myslim ze moc aktivni nejsou ted uz jsem na materske uz to mam za par tyden pred vanoci tak si uzivej dokud to jde ja uz se jenom koulim cauky

Ahojka. Tak podle toho, co vím já, tak přijdou jen v případě, že by je poslal Tvůj zaměstnavatel. Jinak k těhulkám nechodí. :a: :a: :a:

Ahojky,
tak já jsem od začátku těhu taky na neschopence.Tedˇuž teda máme mateřskou pač to máme za pár,ale za celé těhu nám na kontrolu nepřišel.Stejně si myslím,že je hloupost,aby chodily kontrolovat, když je napsané rizikové.Nikdy nevíš kdy se ti udělá špatně a pak už taky z přibívajícím časem nejsou těhulky nejrychlejší...... :°: Přeji příjemné těhulování a hlavně opatrně na sebe :ww: :girl:

:a: ahojky, já jsem v prvním těhu měla nemocenskou celou dobu a nikdy mi kontrola nepřišla. Teď jsem doma na nemocenské měsíc a taky nepřišli... ale lepší je nespoléhat na náhodu, byla by škoda přijít o penízky. ale říká se, že pokud vidí, že je to napsané od gynekologa, tak fakt nechodí. Tak si to odpočívání užij a ať mimísek krásně roste

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky