:-(

05.11.2008

ahoj holky,jsem hrozně nešťastná a celé dopoledne jsem probrečela :r: .Jak už jsem tu několikrát psala,tak mám malé miminko a nějak špatně se vyživuje.No a dneska jsem byla opět na kontrole a Dr. se to vůbec nelíbí,zítra nastupuji do nemocnice na infúze a jestli ten můj drobek prý nepřibere,tak by se rozhodovali jestli mi nevyvolají porod :r: :r: :r: .Já jsem fakt tak nešťastná,vždyt jsem teprv 28tt :n: .Prcek má 850g a všechny měření jsou OK,ale obvod bříška je prý o měsíc menší,tak kvůli tomu. :r: :r: :r: .Držte mi prosím palce,ozvu se až se vrátím z nemocnice,jak jsme dopadli. :\/:

Tak to je mi Tě moc líto, to víš že by bylo nejlepší, aby u Tebe miminko zůstalo co nejdéle. Moc Ti držím pěstičky, ať to dobře dopadne! :k: :k: :k:

ivka2222

držím,tak strašně moc až mi modrají,nesmutni mamko,pomůžou vám :cc): moc na vás myslím :c: :h: :k:

ahoj mininko, tak to je mi lito, ale neboj, dobre to dopadne!!!! ale je mi divne, ze by ti kvuli tomu chteli vyvolat porod, moje mala mela o 5 tydnu kratsi nozky a o 3 tydny mensi obvod briska a urcite jeste neco, narodila se v 38+4, mela 2,4 a vypadala uplne normalne, jen byla malinka. no a dneska by nikdo nic nepoznal...myslim na vas :h:

mimísek už je hotový človíček! :/;x: A infuze ti určitě pomohou, jsi prostě 1 ze 25%, které musí miminko trochu dokrmovat už i v bříšku. Spousta známých tam ležela od 14 dnů do 1.měs, a včecky přenášely!!!! A i kdyby nee, tak jak jsem psala, mimi je hotové a klidně může na svět! Ve 28 tt už je šance na život bez postižení na 90%!!! Budu držet palečky mamině i mimískovi! :h:

Neplakej, neboj to bude dobrý a i kdyby se mimísek narodil, tak bude jen maličkej a ty si ho pak hezky vykrmíš a za měsíc nikdo nepozná, že se narodil dřív. Ale já vám oběma budu držet palečky ať pomohou infuze a jste zas co nejdřív doma

Je mi Tě líto,ale určitě bude vše ok,kamarádka měla ten podobný problém,miminko mělo velkou hlavičku a malé tělíčko a byla trochu méně těhotná než ty,šla do nemocnice na kapačky a mimi se krásně vyživilo,vše se srovnalo a vše je jak má být!! Neboj budete oba v pořádku jen Ti ho tam trochu vykrmí Držím palce !!!

Holky,moc vám všem děkuju!Doufám,že se s tím poperem dobře a infúze nám pomůžou.Ještě jednou díky...až se vrátím napíšu jak jsme dopadli

Ahojky, neplakej, miminku to nedělá dobře! Určitě to bude dobrý!!! Moc držím palce a hodně sil! :k: :k: :k: :k:

to mě mrzí že máš takový starosti,neboj určitě to dopadne dobře a budeš rodit v termínu.držím palečky a myslím natebe. :a:

Budeme na tebe moc myslet... opatrujte se, ty hezky zdravě papkej a odpočívej... neplač, nebo to bude ještě horší!!!! Dnes jsem taky plakala celé dopoledne, ale já mám 14 dnů před porodem.. Jsem nějaká zoufalá, smutná... Držíme moc palce a posíláme na dálku hodně energie drobečkovi. paap

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka