:-(

10.09.2008

ahojky, jen jdu pozdravit....malej je zase nemocnej :r: (kůli špatné léčbě minule u té bronchitidy se mu to vrátilo a asi mnohem hůř) :r: :r: :r: ....jdeme zítra na vyšetření uvidíme :( ...podle toho budu podávat žalobu za zanedbání péče (ne kuli peňezům, ale kuli tomu, aby ta kráva už nemohla dělat doktorku - dětskou)...na pár dní se s váma rozloučím,protože jsem pořád s malým - v noci nespí, jsme u našich a pomáhá mi mamka... a dotho jedeme příští týden do Prahy na celkové vyšetření kuli tomu jak se narodil dřív a jaké měl problémy..... :( :r: :r: :r:
Mějte se tu krásně a nehádejte se, buďte rády, že máte svoje dětičky zdravý a nic jim neni :h: :h: :h: :r: :a:

To mě moc mrzí Kettynko a jsem ráda, že si to nenecháte líbit. Budu na vás myslet, ať se malý brzy uzdraví a jste všichni zase spokojení :k:

Jezusmankote,to je teda síla.Moc ti držím palečky,aby už byl kulíšek co nevidět v pořádku.To by mi kleplo.Já teď řeším menší problém ve školce,Ivanka se tam trochu víc bojí jedný úči,která je tam teď každý ráno přijímá,tak mívám po ránu rodeo.Ale to je prdlajs proti tvým problémům.Já vím.Držím palce,přeju pevné nervy a vydrž,bude líp. :one:

Tak to mě moc mrzí!!!! Budeme držet pěstičky , at všechno dobře dopadne... a taky bych na doktorku podala žalobu, některé jsou fakt potvory!!!!! Jen do toho a budeme na vás myslet!!!! Hodně štěstíčka a silné nervy!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka