:-)

07.09.2008

Ahoj holky,můžu se zeptat kolik jste přibraly ve 20tt?Já jsem 19+4 a mám nahoře 5kg :00: .Není to moc??Mějte se a krásnou neděli. :a:

Ahojky, já jsem dneska v 19+5 a když jsem vlezla na váhu, tak jsem koukala jako blázen - 6 kg nahoře a tak jsem si řekla, že se musím mrknout, jak jsou na tom ostatní, protože mi to přijde hodně - i vzhledem k tomu, že fakt nijak extra moc nejim (teda víc než před těh.) a na začátku jsem měla 56 kg,tak si říkám, že je to třeba tím, že jsem byla na začátku moc hubená (teda alespoň v horní půlce těla), tak že se to teď srovnává, aby mimi bylo zaopatřený a mělo z čeho růst :-)) Moje máma se mnou přibrala 22 kg tak snad nebudu po ní, už teď funim a dobíhat na autobus už nepřipadá v úvahu :-)))
Ale nejdůležitější pro mimi je být v poho, takže si z toho nic nedělám a říkám si, že to pak holt kdyžtak schodim až po porodu. Míň jíst nebudu, snad jen teď budu dávat víc pozor na sladký a snad to bude v poho.

Ahoj, já jsem 23.tt a nahoře mám max. 1kg...ale to proto,že mám chronický zánet streva a všechno jde okamžitě ven, i když bych snědla krávu :a\|: Takže buď ráda, že krásně přibejváš, já se akorát trápim :n:

To vůbec neřeš. Já jsem ve 23.tt a přibrala jsem teprve 0,5 kg. Dr je ze mně docela nešťastnej, ale sám mi říkal, že je to individuální. Tělo si samo řekne co mu vyhovuje a co ne. Jak říkám: hlavně si s tím nedělej hlavu, buď v pohodě a hlavně ať jste oba v pořádku :a:

od 12 tt do 16 tt zhubla 1/2 kila, a najednou uuuuups, během 4 dnů nabrala 2 kg - pořád jsem byla bez bříška najednou se vylouplo, to budou ty kilča :s: , takže myslím, že je to velmi relativní. A ty už jsi ukazovala taky pěkné bříško, ne? :one:

já měla ve 20tt nahoře už 10kg.Takže 4kg nejsou vůbec moc.Hlavně,že jsou ty prďolkové v pořádku. :a:

Ahojky, myslim, ze u kazdej je to inak..zalezi na tom, ci Ti je v prvych mesiacoch blbe od zaludku atd. Teraz som v 30tt a pribrala som 4kg.

Ahoj,
zítra začínám 21.tt a pribrala jsem 6kg ale hlavu si s tim nedelam, vlastne ani nevim jestli je to hodne nebo malo, z prvniho tehu uz si to nepamatuju kolik jsem pribirala ale celkem to bylo 14kg a tech jsem se docela rychle zbavila :dance: Hlavne že jsme zdraví ne :one: :one: :one: :a:

já jsem kolem 20 tt měla 6 kg nahoře a teď v 27 tt mám nahoře 9,5 kg :oci:
hlavně že jsou mimískové v pořádku :k:
...Handulka...

janka.82

Ahojky. Já do 20.týdne přibrala je 2 kg- byla jsem hrozně šťastná. A teď se podrž- jsem dnes 38+6tt a mám nahoře 18 kg :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka