??????????????????????????

ivka2222
03.09.2008

TAK TAKHLE NÁM ROSTOU ZUBY,A TO V NOSE DĚVČATA JE PRIBINÁČEK,TAKY TO PO JÍDLE VYPADÁ STEJNĚ I U VÁS,MALEJ TO MÁ KOLIKRÁTE I V UŠÍCH :s: :s: :s: :s: :s: :s:

Jéé já je vidííííííííím :\x: :one: ....my uz mame taky 2 ale teda dole vepredu......
prosime te ted koukam ze davas pribinacek?Ja myslela ze mlecny muzou az od roka.....nebo sem to nekde cetla - zdalo se mi to jako blbost....my uz mesic prikrmujeme a jsme teda tazim na presnidavkach(tu snime celou) a zelenince,ted jsme pridali prikrmy hotovy i s masickem a kase na noc....ale nevim jak ten pribnacek :?

In reply to by ivka222

No me to prave doktorka moc nevisvetlila sestra mi rekla jen zacnete zeleninou jeden druh vzdy tri dny a pak pridat dalsi,po mesici tak ovoce a pak maso......vubec zeleninu 14 a a uz i ovoce a na noc jsem nasadila kasi - my jsme teda nekojeny....

Tak podle fotek to vypadá, že ti pěkně pije krev :s: a přitom je to takové zlatíčko :c: . Malá příšerně slimpe a cpe si ručky do pusy a má taky vystouplé ty horní špičáky, ale to snad ještě není ono :? , vždyť mám tři a půl měsíce :00:

In reply to by ivka222

Týýý jo tak to bych vůbec neřekla, že jde o dvojky :? . Tak to by byl teda gól, kdyby se jí už klubaly ://: :s: . A jak to přesně zjistím :? ...zkoušela jsi to lžičkou nebo máš i jinou fintu ;) U Juráška je mi jasné, že už jsi nepotřebovala nějaké fintičky a prostě jsi to poznala, přece jenom je třetí :h: :h: :h: ;) Chtěla bych ten zoubek, pokud je to ono :///: najít jako první :spid: :s:

No jo, jsou tam :qu: Jinak u večerní kaše to je u nás taky síla...malá je už unavená a mudlí si obličejík, takže ta kaše je všude :00:

ivka222

In reply to by Aajka007

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJUŠKO :a: :a: :a: :h: já ještě dávám z lahve,a chtěla bych zůstat co nejdéle,jinak by večerní krmení bylo na dvě hodiny :s:

ty jo to je upír, a spodní už má? to mu to roste nějak divně, já furt hledám malé dole, asi bych měla kouknout i nahoru :jawdrop: jinak já nemám doma :pig: malá jí pěkně ani bryndáček nepoužíváme :cat:

zatím jen kojím takže po jídle jako před ním tedy pokud není louže až na podlaze jak si uleví :!k: :!k: :!k: :!k: :!k: :!k: zoubky vykukujou :one: sisina a Matějíček

Zuby?Kde? :///: Tak já bch potřebovala na krmení neopren a malá taky a ještě vymalovat min.jsem ji dala lžičku do pusinky a zrovna pšikla na bílou zed. :///: :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky