!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.08.2008

Holky jsem nasraná !!!!!!Chlap zítra dostane peníze a víte co mi řekl že nám nic nezbyde protože musí dát peníze mámě že ona nemá!!Přitom jeho ségra si válí prdel doma do práce se ji nechce a tchýně má nemocenskou !!!!!No ve mě to vře!!!Nemá být švagrovka líná jak prase a jít do práce válí se doma už přes 3 měsíce!!!!Já když chci peníze tak má u toho milion keců a někdy mi stejně nedá a mamince je bude cpát když my pak nebudeme mít na jídlo atd?!!!!

janka.82

La_cheri, možná jsem Ti napsala dost ostrej komentář, ale já prostě nepochopím, že dokážeš takto žít. Jseš mladá, hezká holka. Máš celý život před sebou. Nemyslíš, že ty a Sebastiánek máte právo na lepší život? Je na světě spousta chlapů a myslím si, že si zasloužíš lepšího. Je třeba udělat ten správný krok a uvidíš, že se Ti bude žít líp. Ale jestli odmítáš číst naše rady, tak se mi prostě nelíbí, že si furt na něho stěžuješ. Myslela jsem to takhle, víš? Já bych prostě odešla, ať už bych měla mimčo nebo ne. Přece si nechceš zkazit celý život a život malýho :n: :n: :n:

když ho opustím nedá mi ani tu blbou tisícovku jemu je někde u pr.... že to bude mít soudem on si z toho nic nedělá je jako jeho otec a takhle jsem ráda kdžy mi aspon sem tam něco dá(tenhle měsíc mi už dal asi 4000 což se divím)a na jednu stranu si říkám že jste třeba náročná já že je chyba ve mně můžete mi tu nadávat jenže ted když pomalu nemám ani kámošku(ta jediná odjela pracovat do španělska na neurčito) tak tu prostě nechci zůstat sama těch pár známých s těma se vídám sotva jednou za 2 měsíce. A když ho opustím sice bude mít peníze so mi má dávat určený ale on mi prostě nic nedá to radši bude makat na černo a nemám ani řidičák ani nic takže bych byla fakt v háji a nějaký tahanice u soudu to už mi jednou stačilo.Byla bych tu na vše sama mamka je věčně v práci nebo u přítele a ted když si vzala dvě půjčky aby nás uživila tak ho tu potřebuju už jen kvůli tomu že začal dávat o něco víc peněz mámě aby to mohla splácet.kdžy jsem ho kolikrát chtěla vyhodit že jsem sebrala sílu at si sbalí ajde a kolikrát jsem mu i balila věci tak stejně nešel že nikam nepůjde a tak a sílu abych ho prohodila dveřma nemám.BTW: a nejsem tu jediná která si neustále stěžuje na chlapa každá tu píšete co vás trápí a když to napíšu já tak je zle ono se vám to říká když to neznáte na vlastní kůži že a kdžy už si tu člověk nemůže ani postěžovat no super fakt! :n: :n:

In reply to by La_cheri

ahojky, jak píšeš že ti peníze stejně nedá, ale dááá, nevím kde se to udává, ale stačí stížnost že ti neplatí alimenty a oni mu uvaleji exekuci na výplatu a budou mu to rovnou strhávat, ještě než vůbec dostane peníze do ruky. Takhle bys to měla jistý - myslím, u nás v práci byl jeden takovej....

In reply to by La_cheri

La_cheri můžeš si postěžovat, ale u vás je to fakt strašný!! Fakt moc..furt..furt..furt..já prostě nemůžu říct něco jiného... Jasně třba i já si postěžuju,ale na co, že byl chudák v hospodě, protože dělá od nevidím do nevidím a pak nechtěl druhej den umýt nadobí, když jsem zrovna chtěla a pohádali jsme se..:-)
To není, že je ti smutno, on je prostě hroznej..kdybys alespoň někdy řekla, jak je fajn..nezlob se, to není proti tobě a furt tě ráda uvidím..

In reply to by Monča K.

nchci právě že nechci jenže nevím co dělat :(ukončit to enchci prostě mám strach z toho co by bylo jak nebo nebylo jenže domluvit mu nepomáhá vyhrožovat taky ne tak nevím:(To je vždy seká latinu a pak je to tu znova:(chápu že má problémy v práci(nechtějí mu platit a tak)ale kdyby mě poslouchal tak to tak nemuselo být vždycky mu říkám jak to dopadne a mám vždy pravdu!

In reply to by La_cheri

znám podobnej příběh a stejně to musela ukončit, je na azylu a co..mají se mnohem líp, než s ním..a když to bude mít soudem, tak platit bude muset a neměj strach bude muset i na tebe, jinak bych mu vyhrožovala že ho udám..

Hmmm,uplne Te chapu,jaky mas vztek a jak jsi nastvana!Mam to same,tchyne je v nemocnici,musi na ozarovani a po mem priteli chce pokazde penize-kdo by ji nedal chudak je nemocna,ze?Hovno!!!Ja bych ji nedala nic,celej zivot chlastala a kurvila se o 106 a ted ji budeme zivit?Taky je na nemocensky a bude muset jezdit pul roku na ozarovani do Brna,ja nevim kdo ji tam bude vozit a kdo to bude platit,ja jsem 3mesice tehotna a vyhodili me z prace.Takze pritel bude zivit me a jeste 50letou matku???Jsem taky nastvana,to mi ver a brecim ,jak jsem uz ze vseho zoufala...

ivka222

víš holka ty asi děláš chybu že píšeš jen to špatné,nevěřím že nemá i dobrou vlastnost protože to by jsi s ním už nebyla,a kdyby přece jen byl tak špatný jak píšeš tak jsi i mně TRUBKA :w: :w: :w: promiň to slovo,ale napadli mně mnohem horší a to už bych byla bestie :( nevěřím že by jsi byla s takovou zrůdou která se nepostará o svojí rodinu to by nebyl ani táta :n: :n: :n: :n: a jestliže upřednostňuje maminku,tak to je na celý život a ty vem nohy na ramena a podívej se jinde,vždyť je chlapů na světě a všichni nejsou špatný,zkus se někdy o něm vyjádřit nějak pozitivně, :///: :///: :///: já prostě nevěřím že jsi s ním jenom kvůli malímu a živíš ho,šatíš ho za sladký úsměv,prostě nevěřím :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w:

La-cheri, proč už ho nekopneš do prdele, zmrda jedneho?...mě tohle říct chlop, tak ho tak kopnu doprdele, že by obletěl zeměkouli, ani by nemrkl.....hajzl zasraný :-g( ...co jsi mu řekla?...a co ti řekl on?.....kujva fix, já sem nasraná jak sviňa :-g( :-g( :-g( :-g(

a už víš kdy se budeš rozvádět? To dlouho nesekal latinu :n: já tohle asi nikdy nepochopím, chlap má živit rodinu a starat se o ni, jeho rodina jsi teď ty a Sebastián, a matka se ségrou a jdou do prdeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a neserou mě, nebo tak fakt přijedu a udělám pořádky, já se vždycky musím rozčílit :spid: :spid: :spid: :spid:
vyser se už konečně na něho :-/) :-/) :-/) :-/) :-/) :-/)

Ahojík La_cheri, tvůj chlap je vážně divný a taky nenapravitelný sobec a hlupák. Je mi tě líto, zasloužila by sis někoho lepšího. Začínám ztrácet víru v to, že se někdy ten tvůj budižkničemu vzpamatuje a dostane rozum. Holka, já vím, že je to otec tvého chlapečka a ty ho máš (snad) i ráda, ale nic dobrého tě s nim nečeká :n: - s nim je to zoufalý :(

janka.82

Ahojky. Možná budu na Tebe dost hnusná a předem se omlouvám za svoji upřímnost, ale už toho mám dost. Ty si tu na něj každou chvíli stěžuješ. Spoustu holek (včetně mě) Ti radilo, ať se na něho vykašleš. Já bych s ním nebyla za žádnou cenu. Pokud ho miluješ a je to pro Tebe tak těžký od něho odejít- budiž, ale už si tady na něho nestěžuj ;) SORRY

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já taky odešla od chlapa, a bylo to kvůli peněz, byl to stejný debil jako od la_cheri, a nezastavilo mě ani to že s ním mám dítě, rozhodně se mám líp bez něj i malá než s ním, akorát by nám ničil život, a takhle dopadne i la_cheri, janka jí to napsala celkem dobře i když moc tvrdě, už hodně krát jsme jí říkali ať na něj kašle, zjišťovala co je třeba pro rozvod, ale pak mu stejně odpustí on jí zalepí hubu tisícovkou a je na týden klid, a pak je to zas to samé, a ona si zase vylívá srdíčko a my jí zase radíme že je to debil a ať se na něj vysere

Tak se na něho vyser,ať nežere,debil,když cpe všechno matce.Nedělej ze sebe chudinku a postav se mu!Buď vy,nebo matka!AŤ maká ségra,ne?Neudělal to poprvé,tak si dupni a uvidíš!!!!!!!!Držím pěsti!

fakt ale už, zachovej se jako ženská a řekni mu, že když nepřidá, tak tenhle měsíc nežere, já osobně bych mu řejkla, že ani nebydlí a kufry by měl za dveřma..

Věroušek

K tomuhle vazne neni co rict. Ja se vazne divim, ze s nim porad ses :?

In reply to by Věroušek

Ahojky!Ja souhlasim s Verou :-) mit takoveho chlapa,ktery ti neda ani korunu,pritom jsi tehotna a musis zivit neje sebe,ale i to malinke..no je to fakt hnus co dela.Je to mamincin mazanek a taky chlapy jsou hrozne.Skus si snim treba o tom vsem promluvit co te trapi...treba to pomuze ci mu dej na vybranou a treba si uvedomi co vlastne ztraci a zmeni se.Ja tohle udelala z mim manzelem a udelal jsem dobre ponevac se uplne zmenil a je ted vynikaji otec i manzel

Dzrim palecky pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky