????

02.07.2008

Ahoj holky, každý se tu ptá na opalování v těhotenství, ale mě by zajímalo, jaký máte názor na jednorázový nástřik samoopalovacím krémem. Za 3 týdny máme svatbu a chtěla bych být do šatů opálená. Při objednání jsem se informovala, paní říkala,že je to po konzultaci s lékařem a je to na přírodní bázi, žádná chemie. Nemáte s tím někdo zkušenost, zda to může či nemůže škodit? Jinak dneska vstupujeme do 21. týdne, to to letí :\x: :\x: :\x: K večeru jdeme do poradny a na velký ultrazvuk, už se těšíme, až toho našeho prdíka uvidíme. :a: :a: :a:

ahojky,já se vdávala 1.3 a už těhu,takže jsem šla taky na ten nástřik a nebylo to špatné!!Šla jsem ve středu a v sobotu byla svatba a chce to se nechat nastříkat tak 3 dny před svatbou a vypadala jsem docela dobře!!!jen pak ,když se to smývalo,tak to ku.evsky svědilo-to mě jediný vadilo!
Jinak bez problému ani jsem nebyla rozmazaná!!!!

In reply to by zzdenka (neověřeno)

jojo je to prekérka, taky jsem nedopadla dobře. S holkama jsem to zkoušely i různý značky.Nejhorší je obličej a ruce.
Radši bych šla nakoupák a trochu se opálila a na obličeji budeš mít makeup. Já chodím jen do stínu a trochu jsem chytla barvu.

In reply to by renatamu

no já nevím kolik máš času. Ono i kdyžj e to ze salonu tak se to vymívá stejným principem. Tak aby si pak nezůstala flekatá nebo ze začátku nepřirozeně moc opálená. Určitě to zkus jestli máš čas tak aby se to vymylo, protože kdyby ne tak ten druhej nástřik může mít úplně jinej efekt. A zvolila bych odstín tak aby si vypadala přirozeně než jako moc opáleně.

Tak to teda vůbec nevím co teď. Chtela jsem to právě teď vyzkoušet a když to bude dobrý, tak bych si před tou svatbou došla ještě jednou. Já myslím, že škodit by to nemělo, ale bojím se, abych právě nebyla flekatá :00: :00: :00:

Ahojky,tak já to jednou taky zkusila a to jsem ještě nebyla těhu.Nesměla by si se vůbec mít,aby ti to vydrželo alespoň 14dní a já byla flekatá jako dalmatin.Takže u mě to teda neuspělo :n: Hlavně potom chodit hodinu nahá,aby to na mě uschlo a neutřela jsem to do oblečení,to byla fakt prekérka :00:

Ahoj, já jsem o samoopalováku taky uvažovala, ale vždycky, když jsem se odhodlala ke koupi a vyrazila na nákup, viděla jsem něco krásnýho na mimíska a na krém nezbyly penízky

no to se těžko radí. Kdysi jsem měla doma samoopalovací krém a bylo na něm napsaný, že není vhodný pro těhotný. Ale to bývá i na některých lécích a stejně je těhotná může.
Prý to tam píšou aby kdyby se něco stalo tak se s nimi ta těhotná nemůže soudit. Myslím, že když se můžeš mazat normálními krémy tak by tohle nemělo až tak vadit, když je přírodní. To já si myslím, že na sebe piplu větší sračky a ani o tom nevím a nepřemýšlím.
Takovej krém na opalování moc přírodní není.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka