???

24.06.2008

maminky co mate chlapecky, pretahujete jim predkozku?v porodnici nam rikali, ze ji pretahovat nemame....tak ted vubec neviiim. :r:

Nam v porodnici rikali, ze mame stahovat, kam to jde (ale v realu to temer nejde). Ale taky dodali, ze to nechaji spis na nas, ze se teorie o tom stale meni. Takze cas od casu mu to pri myti malinko "pretahneme".

2x lehounce a ve vodě, jeslti to půjde. Nic moc to nešlo a teď to zase nějakou dobu dělat nebudu. Doktor snad řekne, kdy stahovat, až se ho zeptám. Jinak je na to určitě čas.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ajusko,
a vy nemáte vůbec to přetahovat i když to nejde? Náš 4 letý totiž byl teď v dětské nemocnici a dr. se na to díval a říkal, že máme mazat Triamcionol (to jsem se divila) a zkoušet přetahovat a pak jdeme zase na kontrolu a to mu namaže nějakou umrtvovací mastičkou a násilím to stáhne (už teď se děsím a chudáčka lituju). Vůbec mu to totiž nejde a musel by asi na obřízku?? Míša

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak já to ještě zkusím. Mažeme to ráno a večer a zkoušíme stahovat a taky ve vaně, to je prý nejlepší. Když já se teď k tomu s tím břichem nemůžu pořádně ohnout...Jedna dr. nám zase říkala, že nejlepší to je udělat doku´d jsou kluci tak do 5-ti let, pak mají trauma...od kamarádky kluk si to stahoval už od jednoho roku sám a bylo to docela příšerný, když na koupáku na dece začal...ale alespoň mají klid..Míša

říkali, že se má zkoušet jí malinko přetahovat - ne násilím, jenom když to půjde. Ale osobní zkušenost nemám, protože my máme Kačenku:-))

Ahoj já taky nic nestahuju nemá se to je na to čas , ani u steršího jsem to nedělala, má se začít až kolem 4 roku ale někomu to doktor doporučuje ;)

ahoj, mému Tomáškovi budou 4 měsíce ale s pindíkem mu ještě nic nedělám :n: , to by mi snad doktorka řekla ne? :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka