??????????????

23.06.2008

Holky může malá v 7.měsících krabí tyčinky?

No tak krabí tyčinky bych svému 7. měsíčnímu dítěti teda nedala.Není v tom nic dobrého a myslím,že tak malé dítě má jíst zeleninu,ovoce,maso atd a né stabilizátory,barviva a kdoví co v tom ještě je určitě nic dobrého.Až bude starší nají se toho až až.myslím,že ten odkaz níže je výstižný. :one:

kvůli alergiím...

já jsem po ukončeném 6. měsíci teprve začala zavádět jednodruhovou stravu .. tak si myslím že na "normální" jídlo je v 7. měsíci ještě opravdu příliš brzy.. to vám vaše dětská neporadila jídelníček??

nejsem žádný blázen přes zdravou výživu, ale myslím že zrovna krabí tyčinky apod. jsou docela zátěž i pro zdravého staršího jedince :ww:

Když je nebudeš dávat často, tak to nevadí. Myslím že v 7 měsících už může téměř vše, jen nesolit. Já nechala kdysi hlídat obě babičky malou, když jí bylo 5 měsíců a přijdu a oni jí cpaly jitrnicí. Prý, když jí tak chutná....já myslela, že mě klepne a ječela na ně, že kdyby jí chutnalo hovno, taj jí ho snad daj? Rozum mají oni a né ta malá, ale že o tom teď pochybuju....To byl mazec.

In reply to by Monča K.

Jo,tak fajn. :k: ...kvůli éčkům by člověk nemohl nic... :00:
ale jsou i takový nadšenci,který je všude hledají a
blbnou si hlavy!!! :n: :n:
A hlavně,když jí to pojede,tak je to fajn!!! :girl: Pááááááá
:a: :a:

In reply to by mona80

Jo, tak takových pár bláznů znám... A můžu říct, že chudáci jejich děti! Dokážeš si představit, že bys dítěti nikdy nekoupila nějakou dobrotu? A to ani třeba zmrzlinu? Protože všude jsou Éčka... :n:

In reply to by Meduzka

Právě,že si to představit nedovedu. :00: ..a stačí mi moje sousedka...
její malej (5 let) vidí v parku ostatní děti,jak ochutnávají párek
v rohlíku a jiné věci... :dance: .a brečí,že to chce taky....a co dostane??
Akorát na zadek.. :n: ..protože rodiče jsou zapřísáhlý vegetariani!!!!! :ooo:
Což,možná někomu bude vadit,ale taky nechápu a odsuzuju!!! :?
:a: :a: :a:

In reply to by mona80

Já všechny tyhle vegerariány, vegany, adt... nemám ráda, protože veliká většina to nejí, protože jim je líto zvířátek, ale proč nutit do něčeho takového dítě? Je to akorát hazard! Všichni tihle lidé trpí anémií a to jen vlastní blbostí, protože nejedi maso a tím pádem nemají pořádný přísun železa, které je na tvorbu čer.krvinek nutné. A jak chudák dítě se může správně vyvíjet, když nemá dostatek nutných živin. To se mi otvírá kudla v kapse, když to vidím! :n: A totéž když vidím půlroční dítě s rohlíkem v ruce (to rádi dávají babičky). :s: Bohužel jsem oborově zdeformovaná, ale neženu to do extrémů, jako jiné mé kolegyňky... :n:

Myslim, že děti do 2-3 let nesmí ryby a med kvůli alergiím a buráky kvůli případnému vdechnutí a slepení plic. Ptala jsem se doktorky a ta říkala, že by to taky nedávala. Pro jednou se určitě nic nestane, ale pravidelně bych to nedávala.

Ahojky!
Krabí tyčinky jsou mleté a lisované ryby a to bez kostiček, takže klíďo, ale nevím jak je chceš dělat. Určitě je chviličku povař, on z nich taky vymizí ten rybí pach. ;)

In reply to by Monča K.

Klidně je můžeš dát, protože to není mořská příšerka, ale ryba. Mám pocit, že je to z tresky (ale to bych se musela podívat do norem, abych ti to řekla přesně). Bez obav, je to slisované maso z ryb. Jen bych to určitě nesolila, protože u malých dětí se stejně solit nemá, ale to taky záleží na přístupu maminy. ;)

In reply to by Zuzana.Picmouse

Ale tady nejde o nějakou rybu. Malé děti nesmějí rybky kuli kostičkám, ne jejich složení. Naopak v biologické hodnotě jsou na tom mnohem lépe než kuřecí prsa. Takže i kdyby to bylo z deseti ryb(což není), je to furt lepší než klasická fileta. Protože i přes sebevětší opatrnost můžeš kostičku přehlédnout. A taky máš přeci na obale napsáno složení, a pokud si koupíš něco na čem není napsané, je to zas o něčem jiném.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka