????????????????????????????????

ivka222
30.05.2008

je tady ještě někdoooooooooooooooooooo?

In reply to by ivka222

No, připojení bych měla mít rychlé - a jiné stránky mi i fungují líp. Ani prohlížení tady není tak strašné, ale když nco ukládám, tak u toho rostu :r: A ručičkama to taky není - ani hlavičkou - :n: :qu:

In reply to by ivka222

Já se nebojím, jen už mě bolí prdka - tak si půjdeme hajnout. Adýs v břiše řádí jak černá ruka - připadám si jako v 7. měsíci a ne jak den po termínu. Prostě mi měli tu vodu upustit, aby neměl takový prostor. Tak zatím pápá - a zítra zase písnu :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a:

In reply to by janek

Plně chápu - taky mám staršího na milionu fotek, které jsou tak krásně máznuté ...... Ale když jsou na těch ikonkách tak malincí (a já jsem si tak slepá) - tak mi to hned nedošlo, no :n: :s: :s:

In reply to by ivka222

Tak to doufám - já byla zoufalá, když malému 10x denně důchodkyně v baráku řekly, že je pěkná holčička (byl celý v modré - i s dudlíkem) :e): :q:

In reply to by ivka222

tak to se omlouvám :c: , já myslela, že je to u toho mého blogu :00:. Já se nestíhám ke všemu vracet, je toho moc. Tak jsem ze sebe udělala akorát blba, ještě jednou pardon a děkuji :k:

ivka222

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kettynko,ahojík holka zlatá,jak se máme?? :00:

ivka222

In reply to by kettynka

jeho známý slaví příchod syna na tento úžasný a nezkažený svět tak to šli zapít,už dlouho nebyl a říká se že je podpantoflák ale ine ne není

In reply to by ivka222

jé, to jsi mi něco připomněla s tím podpantoflákem, kamarádky přítel (za chvíli manžel) vždycky když pro něho přijdou kamarádi ať jde s nima na pivko tak si vezme pantofel, dá si jí na hlavu a ptá se, jestli může ven :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

ivka222

In reply to by Tesa

v pátek večer makat,to se jen tak nevidí,to bych se na to mohla vy..... ale já to dělám pořád a už ani nevnímám že to uklízím po někom a po mně nikdo nezvedne ani ponožku :s:

In reply to by ivka222

My taky uklízeli...skončili jsme před 1/2 hodinou....umyli jsme okna, vyprali záclony, utřeli prach, umyli koupelnu...kdy jindy než večer, když je přes den tak hnusně...jen necítím nožičky....

ivka222

In reply to by janek

:dance: to je ale blázen,to by se mi tak chtělo,to já půjdu taky,ale do postýlky tam je mi nejlíp,stejně je to super vynález ta postel,jo a vana to museli být hrozně chytří lidé co na to pišly a určitě to byli chlapi

In reply to by ivka222

mýho muže kutilství moc neba, ale někdy by se moc hodilo ........... ale chtěla jsem říct, že zaměstnání má doma, takže je celkem príma, když čas od času jde do hospůdky :-)

ivka222

In reply to by Tesa

jo jo to znám,ten můj se pořád tady není schopný dokopat,že pracuje doma mi docvaklo,ale stejně,to jste spolu pořád né??nelezete si na nervy??já jsem ráda že ten můj vypadne aspoň do práce :s: :s:

In reply to by ivka222

no já do konce roku chodila do práce, měla jsem služby navíc a víkendy často narvaný nějakym školením, takže zatím si na nervy moc nelezeme. no snad nám to dlouho vydrží a nebo pak budu jediná manželka, která prosí svýho chlapa, aby šel večer do hospody :s:

In reply to by ivka222

V žádným případě..už se nemůžu ani na nožičky postavit, mám pocit, že chodím po skle, nebo žhavým uhlí...byl to takový poslední velký úklid před příchodem miminka...teď už bude uklízet jen chlap :s:

In reply to by Tesa

Já to chtěla takhle napsat, ale nevěděla jsem jestli mě někdo pochopí...koukám, že nejsem sama...a taky se ti tak zkrátily prsty na nohou??? Já je měla dneska širší jak delší :§) Byla jsem asi 10 minut v bazénu a bylo to dobrý, ale jen co jsem se nadechla nad vodou, tak znova :-(

In reply to by zizalka19

celej den furt courám do koupelny a cákám to ledovou vodou........je to dobrý do tý doby, než je osušim ručíkem :n: nejen, že jsou ty prsty širší než delší, ale vůbec ta barva nohou........no fuj, dneska jsem se pozorovala v koupelně a už od zadku to vypadá divně :r:
žížalko, ale to už vydržíme, máme to za pár

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka