:)

19.05.2008

Ahoj holky,
taky vam to tak rychle utika? Na zacatku jsem se modlila abych mela za sebou ten dvanactej tejden, ale jak se prekulil ten desatej tak to desne leti....koncim patnacty tyden a pripada mi ze vubec nestiham. Nakoupeno mam jen nepatrnej zlomek, autosedacku, chuvicky a lehatko. A tim to zmrzlo. Mate to taky tak?

tak to bud uplne v pohode ja jsem ve 30tt a nakoupeno mam jen par oblecku nic vic ale budu muset taky uz pomalinku zacit :dance:

Ahoj Danni, tak to si dobra..ja nemám ani to...buduci tyzden v piatok zacinam 15.tyzden...asi zacnem kupovat az po genetike a ostatnych testoch. To snad vsetko stihnem :) Ako sa inak máš? Nevolnosti nemáš?

In reply to by janulaa

já jsem to právě kupovala na aukcích, protože jsem neodolala těm cenám. Tu sedačku jsem vydražila za 400, lehátko za 750 a chůvičky za 600. Takže předsevzetí že počkám až po testech a vyšetřeních padlo :))) Jinak se mám už dobře, nevolnosti mi zahnali v nemocnici kapačkama, protože jsem je měla dooost brutální a lítala ze mě i čistá voda :)

In reply to by Danni

Tak ale hlavne, ze uz je Ti lepsie :) . Teraz budem musiet riesit oblecenie skor pre seba, lebo brucho tochu uz rastie a rifle su mi uz malee:))
Inak si urobila dost dobry nakup...tiez si myslim, ze je lepsie sa chytit nejakej akcie, lebo inak su tie veci desne drahe..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka