:-)))))))))

03.05.2008

Ja uz sem se tady dneska opet znemoznila.Jeste ze me skoro nikdo neznate :!k: Porodim Barbinu.J.Nemcovou si pletu s Marcelkou 83.Taky Kettinku a Kellynku :!k: :!k: :!k: Jsem naprosto mimo misu.Asi navstivim Chocholouska :!k:
Jo a taky Miy a Maky jsem pletla dohromady.A pak jsem je jednou nacapala jak si povidaji spolu a doslo me ze jsou dve :!k: Tak jsem jim rikala Pat a Mat

No tak jak koukám tak bude u Chocholouška pěknej mejdan tak to mi držte fleka, že bych pok rovnou porodila na blázinci místo v porodnici :!k: :!k:

Já někdy ze začátku jsem si pletla kralindu a kikatku :-) chtěla jsem psát kikatce, poslala jsem to kralindě a ta chudák nechápala která bije :s: nejsi v tom sama, neboj ;-)

In reply to by Zuzana.Picmouse

No jo, ale on nechává všechno na poslední chvíli. Pro malýho za celou dobu neschrastil ani vlastní rodnej list. jen žvaní, jak je to v pořádku a jak se o to postará. No a s neplatnou občankou ho taky nikdo neoddá, že? A jestli to bude vyřizovat jako tu matriku marečkovi, tak mě stejně trefí šlak a nebude si mět koho vzít :s:

In reply to by Zuzana.Picmouse

no jo, ale jak dokopat? Včera jsem mu řekla, že svatbu zrušíme a začnem se o ní bavit, až si vyřídí občanku. Jen řekl,že se nic rušit nebude, že se nemám bát, že se o to postará. I o matriku malýmu, i o svatbu.... blá blá blá.... mraky keců jako vždycky.... i když... zmizel a přinesl mi veeeelikou kytku tulipánů!!!! Krásnejch!!!!!! ( a neptej se, který květinářství mělo o půl desátý večer otevřeno :s:)
a tím je pro něj vyřešeno

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky