:-)

18.07.2013

ZDRAVÍM VÁS :-) chtela bych se tu informovat zda ma nekdo zkusenosti .-) pred 3 lety jsem byla na ivf a mam dvouleteho chlapecka(meli jsme spatny spermiogram). nyni bychom radi dalsi miminko ,snazili jsme se 4 mesice a nic .sla jsem na laparoskopii ,mela jsem bulku na brise.. zjistili mi srusty a endometriozu .Ted se budu 3 mesice lecit a v rijnu pujdu opet na ivf . Doktor rikal ze me nastimuluje , a ze by me potom poslal do centra v pardubicich(asi ten sanus) a nebo do zlina .Ten zlín mam tedy blíž ,ale chtela jsem se zeptat zda nekdo byl v tech centrech a jak jste byli spokojene a porovnat i treba cenove .diky moc za kazdy komentar .-)

ahoj,byla jsem na ivf 6.7. mi zavaděli embryjko a vyšlo to a su těhotná. :h: Už jednu dcerku doma mame,a druhe nam nešlo a nešlo.Po 6ti mes.jsem se objednala do caru Heliso Brno a zjistily mě že mě nerostou vajíčka.spermio dobrý,akorát ja naprdku..nastimulovali mě a bylo to a vyšlo to :-) My jsme moc spokojení a stalo nas to se vším šudy 17tis. měla jsem metodu ICSI. Pokud vám to nejde,nečekej a určitě se objednej... :a: :€O:

In reply to by Kirsche

dekuji za reakci:-) tak to moc gratuluji :-) no hele nas to prvni ivf ,je to uz 3 roky ,stalo 13 tis. a taky nam delali to icsi( jestli je to to vpichnuti spermie do vajicka primo?) .protoze ma manzel horsi spermio . a kdyz vy ho mate dobré ,proč vam to delali? muzu se te zeptat ,kolik co stalo ,17 tisic mi prijde nejak moc asi uz podrazili za tu dobu:-O :-(od kdy jsi zacinala se stimulaci ,od ktereho dne cyklu je to? :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka