:((((

22.04.2008

Alča nespí,budí se a každou hodinu chce jíst.Já už nemůžu.Hrůza.
Procházka ji doufám spí.Zase kojím a usíná,nerozumím tomu...

Já bych po hodině nekrmila. vždycky mu nedám dřív než za dvě,. snažím se ho jinak zabavit,aby vydržel co nejdýl,pak se pořádně nají a je to. Třeba ani nemá hlad,jen chce být u tebe.

Jitu neplakej u nás to bylo to samí. Už přikrmujeme a je po problému, teda když ho zase netrápí bříško :00: . Je to pořád dokola vid furt něco mě už taky hrabe dneska jsem spala tři hodiny a ještě po hodině. Jsou to holt krušné chvíle s mimískama ;) CHce to vydržet bude líp :a:

Ja su fakt strasne stastna ze nekojim ale odstrikavam.Ja bych na tohle nemela nervy.Jednou jsem to zkousela a le nedocilila jsem niceho.Decko spalo u cecku a ve chvili kdyz jsem ji odpojila rev jak svina.Tak jsem si rekla ze tohle teda nechci :n:

In reply to by Zuzana.Picmouse

Zuzi prosímtě a to jako odstříkáš svoje mličko do flaše a pak to malí dáš vypít? Anebo to nějak skladuješ a pak ohřeješ? Ten můj holomek si zvyknul na flašku a nechce semu ode mě tahat, ale chci mu mličko dát pokavad tam ještě mám alespon ten trošek. Díky za radu

In reply to by alena mocova

Ja napred nakrmim a pak odstrikam na dalsi krmeni.Kdybych mela napred odstrikat a pak tim krmit tak me mezi tim odstrikavanim bude jecet hlady.Takze sup do lednice pak ohrat a sup do miminka.Napred jsem ohrivala ve vode ale na to uz taky prdim.Na 40 sekund do mikrovlnky a nekdy trochu pridam a je to jako od maminky cerstvi :one:

A nemá boleníčko??? Aby nebyla neklidná, že ji bolí bříško, když říkáš, že pořád kojíš! A nebo ozkoušej odstříkat, nech to mlíčko chvíli stát a když se na něm udělá "smetana" tak je to prý dobré mlíčko v opačném případě bych začala přikrmovat, jestli nemá hladeček!!!! Ale znáš to, jsou to rady babiček........... :? :00:

u nas je to to same a jen co mi usti bradavku tak je zase vzhuru. :-( Jsem z toho zrala na blazinec. Ted ho treba zrovna houpu v autosedacce, ale nic. tak jdeme kojit a snad usne. ikdyz tomu neverim :n: :n: :n:

A co jsi včera večer jedla a dneska ráno???Jestli nemá to mlíčko hladový? To měla včere kamarádka, celý den lítala jak pošuk a zapomněla se najíst a malej papal po hoďkách, večer se nacpala a ráno psala, že už je to v pohodě...

In reply to by jituška

hezky venku spinkat v kočárku a sama si běž udělat jídlo, nebo něco dobrýho k pití a na chvíli "vypni".Já musím Karolínku budit na jídlo, když spí venku v kočárku, za každýho počasí.V noci kojímje po 2 hodinách, má to nějaký otočený, ale to se snad už brzy upraví. :/;x: A kolik přibrala?Naše skoro 800g za 3,5 týdne, tak ji to stačí :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka