???

28.04.2012

Ahoj holky,

mám takový dotaz. Měla jsem dostat menstruaci 22.4, stále nedorazila což není nic nového protože ms mám nepravidelnou. Ale zhruba pred deseti dny při mazlení s přítelem vytékalo z prsu žluté mlíčko. Už dávno nekojím kojila jsem jen dva měsíce a prckovi jsou už dva roky. Jinak jsem náladová ale to může být i z nedávného stresu, a stále unavená. Ale test negativní :? ... dělala jsem si test Life Light.. Prosím holky poradte, mám doufat v těhu?? Bojím se že těhu nebude tak jednoduché před rokem jsem prodělala interupci ve 12tt s menšími komplikacemi ale krom nižší sliznice by prý neměl být problém otěhotnět. Co si o tom myslíte??? Přeci jen mám týden spoždění... Děkuji předem :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak holky v nedeli vecer jsem si delala ten digitalni test, a negativni, sice to bylo vecer a s citlivosti 25.. ale je mi divny ze porad nega.. no a ms zatim zadna a 9dní zpoždění tak třeba zkusim dalsi test zitra...ale uz nedoufam

ja dle fleku na tricku poznala 4dny pred mrchou ze uz nedorazi a ted tu drzim muj uzlicek :cc):
takze preju stastny konec :€O:

Ahojky píšu jen ohledně toho mlíčka.Já to mám také mám to tak den dva před Ms a ještě první den a pak zase nic. Ale jen trochu. Ale co to znamená,tak to nevím. Až půjdu k doktorce teď v květnu,tak se jí chci na to zeptat.

In reply to by hopísek

To nevím , ale můžeš mít jen zmírněně zvíšenou tu hranici a může to dělat problém, ale nemusí. Jestli chceš zjistit ovulaci, tak si měř teplotu, tam zjistíš jestli ji máš. Můžeš se přihlásit k nám do klubu květnové neočekávámí aneb snažilky knám. Holky ti tam poradí. :a:

In reply to by konvalinkastistko

No,tak to jsi stejný blázínek jako jsem bývala já :s: Každý týden jeden test.Já jak jí měla neprav.tak jsem to na testu objevila až 40DC :jawdrop: Takže já bych nezopufala.A ten test mě to ukázal slabounkou čárečíčku a to byla 10,takže to jedno není. :n: :///:

In reply to by Janullinka

Noo ja jsem u prvního i druhého těhu udělala asi deset testů najednou :s: .. Ted se tedy držím udělala jsem si ho po třech dnech.. Njn ale ja moc nerozumim tomu 40DC? :00: ja ani nevím jak dlouhy mam cyklus když m mrcha chodí jak se jí zlíbí a jak se ji chce... :? .. proto se snažím držet dál od myšlenky těhu protože kolikrat mam i 14dní zpoždění, stalo se jen parkrat ze bych to dostala ve stejny den v mesici jako ten minuly. 8) Ale moc děkuji zítra pošl přítele pro test tady je v neděli zavřeno :s: a nebo taky pro vložky :n:

In reply to by konvalinkastistko

To jsme dvě.Mě taky chodila mrcha kdy chtěla i když mě to dr těch 17,měsíců upravovala,ale nepodařilo se srovnat ale otěhotně jo :s: :€s€: Tak jsem si říkala,jesli to není falešný poplach,když tam byli ty duši,ale pak když sílily,tak už mě bylo jakný,že jsem těhule :€O: :) To je co?4ekat takovou dlohou dobu na to jesli dorazí nebo ne.Tak snad v pondělí nedorazí a budeš mít aspoň dušíka :one:

In reply to by Janullinka

Tak to je hezky :s: ze ti to vyslo! No ja ani nepravidelnost neřeším, myslím že jsem ji ravidelnou nemela nikdy :dance: . Děkuji za přání jsem už z toho na nervy tak snad... kdyby jsme se nesnazili a pred deseti dny nevytekalo mlicko tak si ani nemyslim ze jsem tehu :s: . Ale mlíčko už nevytekalo od te doby tak kdo ví :dance: . Urcite sem napisu jak jsem dopadla :one:

In reply to by konvalinkastistko

Je to zvláštní,že po tak dlouhé době nekojení ti samo vyteklo,já nekojím 2roky a před těhu když jsem si to prso zmáčkla,tak mi taky trošku vyteklo,ale jen kapička.No když ono to je těžký,když je manžel horňáka pořád mi je stimuluje :s: Tak možná proto tam ještě něco bylo. :? Tak zkus ten testík s citlivostí 10 ten už by ti to měl ukázat aspoň dušíka.Jak říkám ,mě to ukzál asi až ten 40DC,tak nezoufej :)

In reply to by Janullinka

No to mlíčko bych taky nezjistila kdyby si pritel tak usilovne nehral a nesal, pak jen prohlasil hmm neco sladkeho :s: pak prso jen zmackl a ejha :s: .. No takže takhle jsem to zjistila ja, spime spolu myslim si casto a takove zjisteni uz pak nebylo 8) .. No chlapum to kojeni asi zustava :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka