:-(((

13.04.2008

Tak jsem si ted racila vsimnout ze tady skoro nikoho neznam a to mam nekdy pocit ze bych tady mela zacit platit inkaso.Kde mam svoje kamaradky :§) :§) :§)

a není to jedno,ze se neznáme? já osobne si tu pripadám,jako bych tu znala vsechny,je mi tu dobre,akorát nemám moc casu sedet u PC,ale kazdý den si alespon prectu,co se deje,at jsem v obraze. Je to tu super :one: ,vy jste super :dance: :a:

Myško mě si snad pamatuješ nebo ne?...Taky teď koukám, že tady spoustu lidí neznám...skoro všechny co znám máte už mimisky u sebe a máte málo času či co...

In reply to by zabka

Mala dneska bulila pri kazdym jidle.Dala jsem ji vetsi dudlik se trma dirkamaa asi se v tom mliku topila.Tak jsem zase dudliky zabalila a dam ji je pozdeji.Jinak nic novyho pod sluncem.Jo a jeste jsem ji nasrala kdyz jsem ji vytahla z kocaru a nesla dom.Chrnela cely odpoledne na zahrade a asi myslela ze tam bude i pres noc :!k:

Já dnes koukala na přehled maminek, abych si oživila, které sem chodily dřív, ale spousta jich tam chybí. Asi už nemají čas sem chodit. Pamatuji si např. La_cheri, Sestřičku, Kiku atd....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka