....

03.12.2011

Holky,ráno jsme dělala test-MAMATEST,čárku jsme během chvilky neviděla,test jsem vyhodila...ted,asi za hodinku jsem se chtěla ještě ujistit,tejst vytahla a je tam slaboučká čárka??Máte s tím některá zkušennost??Mám tento výsledek ještě po takové době brát v potaz??

Kliknutím vložíte smajlíky:

můžeš a nemusíš :) na každém testu je napsáno,že po uplynutí určité doby nemáš brát na výsledek ohled.Mě se to taky stalo a těhu jsem nebyla,jen se mi ten test prostě promočil a čárka vykoukla ven...

Já jsem to takhle měla kdysi dávno,a těhotná jsem nebyla,taky po hodině naskočila čárka,všimla jsme si toho,když jsem šla něco vyhodit do koše.Držím palečky,abys těhotná byla.

In reply to by happynka

Právě že,je to takové sporné...toto už mi udělal druhej test a tak právě nevím....Nezbývá nic jiné,než bejt trpělivá a počakt,jestli MS přijde nebo ne...:)

In reply to by Sašita

tak já nevím,u mě to bylo složitý,možná jsem i ,,těhotná" byla,ale jen na ten způsob,že bylo opolodněné vajíčko,které odešlo při menstruaci,ale hladina HCG se stihla mírně vytvořit.Určitě ještě počkej,přeju ti to a moc ;)

Takhle jsem to měla u prvního těhotenství.
Čárka v limitu nikde, tak jsem test hodila do koše a pak přišel manžel a chtěl to vidět, tak jsem tam ten test lovila :s: a vylovila a čuměla jsem jak puk, když mi říká: ,,Ale já tu vidím dvě čárky!" :///: A o dva dny později už byla čárka pěkně vidět hned.

Ahojik, ja zkousela testik 4dny pred ms a taky slaba carecka, ale ted uz krasne sili :) drzim pesticky, at i tobe sili a mas mimi v brisku :) :€O: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já u čárečku mám úplně slaboulinkou,téměř není vidět...ale mám ještě týden do MS,tak nevím,uvidím...já jen jestli se mám už tiše trošičku radovat ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj,ještě nevybírám dupačky ;) počkám ten tejden a pak už by mně to mělo ukázat jasněji,pokud tam ta čárka patří :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka